Webinar: Personlig Performance


Webinar: Personlig Performance
Bliv inspireret og få ny viden om “Bæredygtig Performance”. Metoden sigter mod, at du bliver i stand til at opbygge og styrke menneskelige ressourcer, samtidig med at du/I når jeres mål.
Personlig Performance

Vil du inspireres til og få ny viden om, hvordan du kan skabe resultater og bæredygtig performance, også når situationen er vanskelig? Så er dette webinar om Personlig Performance noget for dig. Du bliver introduceret til en model, der viser, hvordan din og dine medarbejderes performance afhænger af adfærd, tanker, overbevisninger, følelser og fysiologi.

I løbet af webinaret får du konkrete eksempler på, hvordan du kan arbejde mere effektivt med at skabe de ønskede resultater, uden at slide dig selv og dine medarbejdere op. Du vil med andre ord se et alternativ til “Den brændende platform”, som primær motivationskilde i dit lederskab. Det er derfor vi kalder det for “Bæredygtig Performance”, da metoden sigter mod, at du bliver i stand til at opbygge og styrke menneskelige ressourcer, samtidig med at I når jeres mål.

Breakouts og netværk

På sidste webinar havde vi stor succes med breakouts, så det gentager vi. Vi har igen fået lov til at deltage gratis på Acurity Worlds webinar. Du får derfor du mulighed for at møde andre ikke ingeniører, så du kan styrke dit netværk.

Målgruppe

Webinaret henvender sig til dig, der arbejder professionelt inden for ledelse og salg, som gerne vil kunne performe også når situationen er vanskelig.  Det er også til dig, der gerne vil kunne motivere både sig selv og andre til at opnå det bedste i arbejdslivet, privat eller fritiden.

Tilmeldingsbetingelser

Vigtigt (GDPR) Vi har koblet os på Acurity Worlds webinar. Derfor skal du registrere dig hos dem gennem tilmeldingslinket. Efter webinaret udleverer de tilmeldingslisten til IDA, hvor mailadresser fremgår. E-mail-adresser bruges udelukkende til deltagerstatistik hos IDA.

Webinaret på dagen

Webinaret foregår via Zoom, Forud for webinaret vil du få tilsendt et link pr. mail og sms, som giver dig linket til den endelige tilmelding. Workshoppen foregår ’in realtime’ og vil ikke blive optaget. Det opfordres til, at du tænder dit webcam. Foredragsholderne vil være tilstede under hele webinaret, og Acuity World har gode erfaringer med, at alle deltagere kan se hinanden og de reaktioner, der måtte være undervejs.

Forberedelse

Husk inde foredraget at download zoom inden webinaret Link til Zoom

Om aftenens foredragsholdere: 

Henrik Wenøe, Direktør & Cheftræner i Acuity World 

Henrik er kendt for sit arbejde med at skræddersy træning til chefer, ledere og medarbejdere, der arbejder professionelt med Ledelse, Kommunikation, Salg & Marketing. Han fokuserer på samspillet mellem organisationer og det enkelte individ, for at sikre den optimale performance. I løbet af de seneste 20 år, har Henrik uddannet og coachet tusindvis af ledere og sælgere i ind- og udland. 

 

Jesper Berth, Business Coach 

Med baggrund i idrættens verden og interesse for formidling, undervisning og læring har det været naturligt for Jesper at  implementere rigtig mange Acuity-værktøjer i praksis, eksempelvis; – aflæsning og bevidsthed om strategi for egen og andres læring, – aflæsning af verbale og nonverbale signaler, og måske vigtigst ladet sig inspirere af Acuity-ideologi; – at tage udgangspunkt i dét der virker.  Jesper har fulgt Personal Leadership Pogram (PLP) I-IV fra 2011-2015 samt internt/eksternt deltaget i videreuddannelse og kurser, nu træner for Acuity blandt andet i forbindelse med teambuildingevents. Personlig Performance og Personlig Ledelse er derfor centralt i Jespers undervisning og formidling i både Acuity World og i egen virksomhed for at opnå den bedste læring og dermed de bedste resultater.

Link til vores samarbejdspartner Acuity World: https://acuityworld.com/personlig-performance/Arrangementets kontaktperson:

Søren Nielsen fra  IDA lederforum Hovedstaden og IDA Selvstændig, Mail  sni@bigbell.dk eller tlf  28690334

 

Information
 • When

  25. maj. 2020 19:00 - 21:00
 • Where

  Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

 • Registration Deadline

  24. maj. 2020 - 23:55

 • Organizer

  IDA Lederforum Hovedstaden

 • Available Seats

  94

 • Event Number

  336491