Webinar - IDA TakeAways: Human + Machine

Webinar - IDA TakeAways: Human + Machine
Til dette webinar med IDA TakeAway kan du møde Jim Wilson, der er medforfatter til succesbogen Human + Machine, der stiller skarpt på hvordan kunstig intelligens allerede er i fuld gang med at forandre vores forretning.

Human + Machine er en af tidens bestseller bøger, der stiller skarpt på kunstig intelligens og denne indflydelse. For nogle er kunstig intelligens et futuristisk og udefinerbart billede af fremtiden, men faktum er, at kunstig intelligens allerede nu er i fuld gang med at forandre den verden vi kender.

Baseret på erfaringer og undersøgelser af mere end 1.500 organisationer, har Jim Wilson og Paul Daugherty skitseret hvilket paradigmeskift kunstig intelligens medfører. Det betyder en forandring i vores måde at organisere os på og er med til at forandre hvilke opgaver vores medarbejderstab skal kunne løse og dermed hvilke kompetencer, som er relevante for fremtidens organisation. Det stiller også nye krav til fremtidens ledere, der i højere grad skal formå at tiltrække og fastholde de rigtige medarbejdere og hele tiden være på forkant med hvilke kompetencer medarbejderskaren skal tillæres. Jim Wilsons analyse af indflydelsen fra kunstig intelligens er, at de organisationer, der ikke aktivt tager stilling til forandringskravet ikke kommer til at overleve, og derfor tilbyder han også 6 bud på hvilke kombinationer af mennesker og maskiner vi kommer til at møde og hvilken samarbejdsform vi skal tillære os.

Om H. James (Jim) Wilson

H. James Wilson, kaldet Jim Wilson, er medforfatter til bestselleren Human + Machine, og meget anvendt bidragsyder til blandt andet Harvard Business Review og MIT Sloan Management Review. Til daglig er Jim Wilson Managing Director ved Accenture Research, og arbejder med kunstig intelligens, samt hvilken indflydelse det både har og får på samfund, arbejdspladser og kompetencekrav.

NB! Arrangementet foregår på engelsk.

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Information
  • When

    5. nov. 2018 08:30 - 10:30
  • Where

    Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

  • Registration Deadline

    4. nov. 2018 - 23:59

  • Organizer

    IDA Lederforum

  • Available Seats

    128

  • Event Number

    328845