CANCELLED - Wallmanns dinnerparty - IDA-aflyst

CANCELLED - Wallmanns dinnerparty - IDA-aflyst
I Cirkusbygningen med • 4,5 timers show med 10 forskellige numre • 4-retters Wallmans menu

Wallmanns dinnerparty har nu i mange år kørt i København, og nu er det nye show for efteråret 2020 på plads.

Hvad er med i prisen
  • Fri bemandet garderobe

  • 4-retters menu

  • 4,5 times show

Drikkevarer er således IKKE inkl. i prisen.

Menu

Suppe
Sæsonens suppe, serveret med brød og brunet smør

Tapas
Nordisk inspireret tapas

Hovedret
Langtidsstegt svineskank med franske urter, serveret med kartoffelpuré med et strejf af citron og ristet hvidløg samt sauce bordelaise

Dessert
Cupcake med kokosmousse og rommarineret ananas

Hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, skal det angives ved bestilling-

Deltagere og dresscode

Hvis du er under 18, skal du være sammen med en voksen.

Dress to impress! I Cirkusbygningen er gæsterne klædt på til en festlig aften, så find dit pæne tøj frem og puds danseskoene :-)

Covid-19

Hvis du er syg eller føler dig sløj, skal du blive hjemme. Alle gæster vil blive feberscannet ved indgangen til Cirkusbygningen. Læs mere om Cirkusbygningens retningslinjer vedrørende COVID-19 her: https://wallmans.dk/safe-to-visit/

Og så er natklubben THE STAGE midlertidig lukket pga. COVID-19. Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger nøje og åbner så snart det er forsvarligt.

Tidsplan:

17:00 – 17:15 Vi mødes ved indgangen til Cirkusbygningen
17:15 Vi går samlet ind i Cirkusbygningen
17:55 – 22:00 Middag og show.

Wallmanns dinnerpaty

Wallmanns skriver: ” Vi fortsætter succesen med vores 6-stjernede dinnerparty, der har været et kæmpe HIT hos både anmeldere og publikum! Vi mixer de store hitnumre med nyt crazy comedy og skruer ekstra op for feststemningen med flere fantastiske overraskelser!

Med vores dinnerparty hylder vi livsglæden, og giver alle vores gæster en vitaminindsprøjtning af fest, farver og sprudlende energi. Glæd dig til en fantastisk rejse med musikalske fortolkninger af tidens største kunstnere såsom Queen, Eurythmics og Lady Gaga, artister på live-instrumenter, dans, humor og akrobatik. Blandt nyhederne denne sæson finder du vores nye charmerende værtinde Megan Moore, en af Danmarks bedste og mest underholdende Drag Queens, som har turneret over hele verden med sine spektakulære shows. Mød også den enestående, prisbelønnede cirkusartist David, der gennem de sidste mange år har taget den internationale scene med storm. Med sin rå macho-energi og store karisma tager han dig med på en fascinerende rejse gennem jonglering, komik og akrobatik.

Mens du nyder aftenens mange shownumre, får du og dit selskab serveret en ny, lækker 4-retters middag. Der udspiller sig et sandt festfyrværkeri i den store Cirkussal.

Et af højdepunkterne til Wallmans Dinnerparty er aftenens fejringsnummer, hvor vi overdynger vores æresgæster med charme, humor og ekstra forkælelse – længe leve alle vores skønne Wallmans-gæster!

Showet slutter med et brag af en kæmpe finale, hvorefter du kan nyde en drink og den gode stemning frem til kl. 02.00 (pt. Covid-19 lukket - se Covid-19 ovenfor).

Velkommen til Wallmans Dinnerparty – den fedeste af alle begivenheder i København!

Wallmans Dinnerparty er et internationalt show, der udføres på engelsk og derfor kan nydes af alle. Vi tager forbehold for at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.”

Arrangør

Jens R. Rasmussen
24 40 87 22; Jens.R.rasmussen@tvegaard.dk

Information
  • When

    25. nov. 2020 17:00 - 22:00
  • Where

    Cirkusbygningen, Jernbanegade 8, 1608 København V

  • Registration Deadline

    23. okt. 2020 - 23:55

  • Organizer

    Furesø-Egedal Afdeling, IDA Nordsjælland

  • Available Seats

    3

  • Event Number

    337742