Virksomhedsbesøg hos Oxymat

Virksomhedsbesøg hos Oxymat
OXYMAT er den største leverandør af PSA oxygen- og nitrogengasgeneratorer i Europa, og vi skal besøge produktionsstedet i Helsinge, hvor også udvikling og administration er placeret.

Oxymat er specialister i at designe gasgeneratorer, og de leverer skræddersyede løsninger af høj kvalitet samt standard industrielle løsninger til enhver industri og applikation.

De leverer ilt- og nitrogengeneratorer til en lang række industrier, og er eksperter i at finde løsninger, der passer til kundens konkrete behov. Uanset om det er akvakultur, elektronik, føde- og drikkevarer, marine, sundhedspleje, militær, minedrift eller olie og gas. 

Der leveres medicinsk iltapplikationer til hospitaler og felthospitaler samt laboratorier, og industrielle til mineralbehandling, laserskæring, emballage med modificeret atmosfære, udrensning, dækpåfyldning, ozon- og vandbehandling eller enhver anden proces, der kræver ilt- eller nitrogengeneratorer. 

Oxymat har tre produktionssteder. To i Danmark og en i Slovakiet. Og med et omfattende netværk af agenter og distributører over hele kloden, og deres enheder installeret i mere end 130 lande.

Vi skal besøge produktionsstedet i Helsinge, hvor også udvikling og administration er placeret – og hvor tidligere ejer af Oxymat Jesper Bo Sjögren vil fortælle om virksomheden, processen, og produktionen.

Oxymat, blev i 2022 købt af Atlas Copco, og således i dag en del at denne verdensomspændende virksomhed, hvilket har tilført virksomheden nye og spændende dimensioner.

Der bliver på et passende tidspunkt i arrangementet serveret en sandwich.

----------

As the international company Oxymat is, you can participate even if you are not very good in the Danish language.

--------

Da dette er et gratis arrangement vil der ved udeblivelse blive opkrævet no show fee på kr. 250,00. Så husk og foretag afmelding, hvis du bliver forhindret i at deltage.

ANYONE CAN JOIN - Most of IDA's events are open to everyone, but you must have an IDA user profile in order to participate. It's free and non-binding - create a user profile now. As a member of IDA, you get a discount on many of our events, so please sign in with your member login when you sign up for an event. Read more about the benefits of an IDA membership here.

Information
 • When

  10. maj. 2023 17:00 - 20:00
 • Where

  Oxymat A/S, Fasanvej 18-20, 3200 Helsinge

 • Registration Deadline

  26. apr. 2023 - 23:55

 • Organizer

  Fagteknik, IDA Nordsjælland

 • Available Seats

  21

 • Event Number

  348934

Price
 • Vacant

  0 kr.

 • Member

  0 kr.

 • Senior member

  0 kr.

 • Student member

  0 kr.