Virksomhedsbesøg hos Oxymat

Virksomhedsbesøg hos Oxymat
OXYMAT er den største leverandør af PSA oxygen- og nitrogengasgeneratorer i Europa, og vi skal besøge produktionsstedet i Helsinge, hvor også udvikling og administration er placeret.

Oxymat er specialister i at designe gasgeneratorer, og de leverer skræddersyede løsninger af høj kvalitet samt standard industrielle løsninger til enhver industri og applikation.

De leverer ilt- og nitrogengeneratorer til en lang række industrier, og er eksperter i at finde løsninger, der passer til kundens konkrete behov. Uanset om det er akvakultur, elektronik, føde- og drikkevarer, marine, sundhedspleje, militær, minedrift eller olie og gas. 

Der leveres medicinsk iltapplikationer til hospitaler og felthospitaler samt laboratorier, og industrielle til mineralbehandling, laserskæring, emballage med modificeret atmosfære, udrensning, dækpåfyldning, ozon- og vandbehandling eller enhver anden proces, der kræver ilt- eller nitrogengeneratorer. 

Oxymat har tre produktionssteder. To i Danmark og en i Slovakiet. Og med et omfattende netværk af agenter og distributører over hele kloden, og deres enheder installeret i mere end 130 lande.

Vi skal besøge produktionsstedet i Helsinge, hvor også udvikling og administration er placeret – og hvor tidligere ejer af Oxymat Jesper Bo Sjögren vil fortælle om virksomheden, processen, og produktionen.

Oxymat, blev i 2022 købt af Atlas Copco, og således i dag en del at denne verdensomspændende virksomhed, hvilket har tilført virksomheden nye og spændende dimensioner.

Der bliver på et passende tidspunkt i arrangementet serveret en sandwich.

----------

As the international company Oxymat is, you can participate even if you are not very good in the Danish language.

--------

Da dette er et gratis arrangement vil der ved udeblivelse blive opkrævet no show fee på kr. 250,00. Så husk og foretag afmelding, hvis du bliver forhindret i at deltage.

Information
  • When

    10. maj. 2023 17:00 - 20:00
  • Where

    Oxymat A/S, Fasanvej 18-20, 3200 Helsinge

  • Registration Deadline

    7. maj. 2023 - 23:55

  • Organizer

    Fagteknik, IDA Nordsjælland

  • Available Seats

    15

  • Event Number

    348934