Vin på Vester Vedsted Vingård


Vinmarkerne på Vester Vedsted Vingård er et besøg værd - og det er brunchen i Vingårdens restaurant også. Derfor har vi igen arrangeret et besøg der, hvor vi får en søndagsbrunch, smager lidt vin og besøger vinmarkerne.

Esbjerg afdeling arrangerer igen besøg på Vester Vedsted Vingård for medlemmer og familie. Vi starter i Vingårdens restaurant, hvor vi nyder en velkomstdrink og Vingårdens søndagsbrunch. Vingården serverer økologiske varer, hvoraf så mange som muligt er fra nærområdet. Efter brunchen besøger vi vinmarkerne. Vi får en omvisning der og ser vineriet også.

Og så skal vi smage tre af de vine, som Vester Vedsted Vingård selv producerer af egne druer.

Da vi desværre ikke kan garantere for vejret, vil vi opfordre til, at man har tøj og specielt fodtøj på, der er afpasset efter dagens vejr.

Hvis du er vegetar eller veganer eller har andre spørgsmål i forbindelse med arrangementet, så kontakt Birgit Storm på 22156005. Vingården laver gerne brunch til veganere og til vegetarer, men de skal lige vide det senest 6 dage forud for besøget.

Esbjerg afdeling arrange a tour to Vester Vedsted Vingård. We start with a Sunday Brunch and continue after the brunch with a tour in the Vineyard. we shall also taste the wines produced from the grapes grown in the Vineyard.

Information
 • When

  6. sep. 2020 10:00 - 13:00
 • Where

  Vester Vedsted Vingård, Vester Vedsted Vej 64, 6760 Ribe

 • Registration Deadline

  23. aug. 2020 - 23:55

 • Organizer

  Esbjerg Afdeling, IDA Syd

 • Available Seats

  2

 • Event Number

  336526