Vin, middag og fortælling fra Piemonte

Vin, middag og fortælling fra Piemonte
Martina fra Casetta fortæller om deres kvalitets vin fra Piemonte og vi spiser 4 retters italiensk middag med 6 forskellige vine til.

Importør af Italiensk vin - Toscavini har inviteret ejerne af Casetta, som har denne historie, jævnfør Bill fra Toscavini:

"Martina og Carlo overtog bedstefars vingård i Monta, Piemonte i 2017. Deres vision var at lave Piemontes bedste vine på druerne: Roero Arneis, Barbera og Nebbiolo.

De tapper kun den allerfineste selektion af druerne fra de bedste marker – dvs en samlet årlig produktion på kun 10-12.000 flasker.

Vi smagte deres første årgange i oktober 2021, og vi var alle ved at tabe kæben. Alle vine er utroligt rene og charmerende – og i en kvalitet vi aldrig har smagt før.

Vi kunne samlet få lov til at importere 600 flasker til Danmark."

Martina og Carlo kommer til Kokke-Smedjen den 21.april for at præsentere deres nyeste årgange 

Menu og vine: 

1. Burrata med San Marzano tomater, balsamico og basilikum 

Vine: Roero Arneis DOCG 2021 og Langhe DOC Rosato 2021 

2. Risotto bon bon med svampe og aioli 

Vine: Barbera d’Alba DOC 2019 og Barbera d’Alba DOC 2020 Superiore 

3. Frisk pasta med salsiccia ragu med syltede svampe og parmigiano 

Vin: Langhe DOC Nebbiolo 2020 

4. Kalvefilet med pommes pure, broccolini og rødvinglace 

Vin: Roero OCG 2019 

Information
  • When

    21. apr. 2022 18:30 - 21:30
  • Where

    Kokke-Smedjen, Ragnagade 7, 2100 København Ø

  • Registration Deadline

    11. apr. 2022 - 23:55

  • Organizer

    Hillerød Afdeling, IDA Nordsjælland

  • Available Seats

    6

  • Event Number

    344143