Top Gun 2: Maverick

Top Gun 2: Maverick
Udpluk af anmeldelser: Maverick er helt fantastisk på alle tænkelige måder. Action og flyvescenerne er sindssygt intense. Du er på kanten af ​​dit sæde. Episk og intimt, hjertestoppende og hjerteskærende. Måske den bedste film i 10 år

Tom Cruise spiller igen piloten Pete "Maverick" Mitchell, der denne gang skal træne nogle rekrutter i en tid, hvor ubemandede droner bliver mere og mere almindelige.

Blandt gruppen af dygtige, unge jægerpiloter er Bradley "Rooster" Bradshaw, som er søn af hans gamle partner "Goose", hvilket medfører uventede udfordringer for begge parter.

Samtidig med, at Mitchell kæmper med støtten fra sine overordnede, og selvom hans frygtløse, grænsebrydende stil hører fortiden til, bliver der allligevel brug for "Maverick" til en mission,
der kræver usædvanligt meget af piloterne.

'Top Gun: Maverick' er både en tro efterfølger til en af 80ernes mest populære film og en selvstændig fortælling, der introducerer universet til et nyt publikum.

Tom Cruise er kendt for at gå linen ud, når han laver film, og denne gang ses det i de vilde flyvescener, hvor Hollywood-stjernen og hans medspillere udsættes for virkelig G-påvirkning i jetflyenes cockpit. 

Før vi kryber ind i mørket, mødes vi på Café Visa til en middag. Her har I valget mellem 5 retter:

 • Steak med krydrede kartoffelbåde og whiskeysauce
 • Husets burger med bøf af hk oksekød, bacon og ost. Serveres med krydrede kartoffelbåde
 • Fiskeburger m. 2 stegte fiskefiletter, laks, rejer og kaviar. Serveres med pommes frites
 • Spaghetti Carbonara med bacon og æg, vendt i cremet flødesauce
 • Spaghetti vegetar. Spaghetti med årstidens grønt vendt i en chilitomat-flødesauce

Valg af ret foretages under tilvalg - husk at bestille til alle. Såfremt der ikke foretages et valg, får I steak

Arrangementet er for IDA-medlemmer med max 1 ledsager samt egne børn 11-19 år. Du kan tilmelde 3 børn. Har du flere børn, så skriv til hek@ida.dk

Prisen er 220 kr pr person og inkluderer billet, 1 ret samt 1 øl/vand eller 1 gl vin.

Hvis du ønsker at sidde sammen med andre end den/dem, du er tilmeldt sammen med, så skriv en besked til arrangør på anbli.ida@gmail.com. Det samme, hvis der er kostmæssige hensyn, der skal tages. Dette skal gøres 1 uge i forvejen. 

Der er endnu ikke fastlagt tidspunkt for filmstart. Hvis starttidspunkt medfører ændring i mødetid, vil I modtage mail herom ca en uge i forvejen. 

Information
 • When

  6. jun. 2022 16:45 - 21:00
 • Where

  Café Visa, J.F. Kennedys Plads 1, 9000 Aalborg

 • Registration Deadline

  1. jun. 2022 - 23:55

 • Organizer

  Aalborg Afdeling, IDA Nord

 • Event Number

  345157