The Bootleg Beatles i Operaen på Holmen med spisning på Meyers


The Bootleg Beatles i Operaen på Holmen med spisning på Meyers
Uanset hvor i verden, at The Bootleg Beatles optræder, er både publikummer og anmeldere ved at falde ned af stolene over, hvor fantastisk de fire bandmedlemmer inkarnerer John, Paul, George og Ringo. Ikke bare lyder de som og ligner The Fab Four.

The Bootleg Beatles Nytårskoncert med The Pepperland Sinfonia dirigeret af David Firman præsenteret af Hans Otto Bisgaard.

Uanset hvor i verden, at The Bootleg Beatles optræder, er både publikummer og anmeldere ved at falde ned af stolene over, hvor fantastisk de fire bandmedlemmer inkarnerer John, Paul, George og Ringo. Ikke bare lyder de som og ligner The Fab Four til forveksling - de har også i årenes løb formået fuldstændig at tillægge sig den måde, The Beatles talte og omgik hinanden og publikum på.

Og ikke nok med det! Vi skal opleve en lang række af de største Beatles-klassikere i 1:1 versioner – og med frikort til at synge med på alle de kendte omkvæd. Pepperland Sinfonia, dirigeret af David Firman, bakker bandet op, og rejsen gennem The Beatles’ sangkatalog bliver enestående.

’Showkoncert i jubelklassen’ skrev Jyllandsposten.

For når først The Bootleg Beatles går ombord i de udødelige klassikere, bliver stil og tone slået an i både musik og humor. De kan deres Beatles til mindste detalje og deres musikalske dygtighed, deres kropssprog og intelligente jokes er i en klasse for sig. Samtidig mestrer de kunsten at hoppe ud af rollen og i et splitsekund minde os om, at vi befinder os i nutiden og blot er samlet for at more os.

“Det kan ikke gøres bedre – så enkelt er det!” (Poul Blak, JyllandsPosten)
“Tættere på Proms-koncerterne i Royal Albert Hall kommer man ganske enkelt ikke” (Ove Nørhave, Nordjyske)

“Get Back”, “Penny Lane”, “All You Need Is Love”, ”Yellow Submarine”, “When I’m Sixty-four”, “Strawberry Fields Forever”, “Hey Jude” og mange flere. Mere end 25 Beatles klassikere på stribe. Vi skal feste og synge med på dem alle, og til at styre løjerne findes ingen bedre end Hans Otto Bisgaard.

Medbring godt humør – og du vil få en uforglemmelig aften. Sidst vi havde Botleg Beatles på programmet var i 2016 i Falkoner.

Billetter

Billetterne, som er håndplukkede A billetter på parketten midtfor på række 12, 13, 14, bliver delt ud under spisningen. Koncerten starter kl. 19:30

Middagen

Vi starter med at indtage en 3 retters meny hos Meyers øverst i Operaen. Vi bliver bænket ved to lborde.

Drikkevarer er inkluderet med 2 glas vin samt kaffe/te til desserten. Drikkevarer derudover er for egen regning.

Vi vender tilbage omkring den aktuelle menu. Meld gerne ind, hvis minus kød eller andre behov, som vi kan forsøge at opfylde. Men der er pt. følgende muligheder at vælge imellem:

Forretter:

 • Røget torskerogn – karse – sprøde kartofler
 • Tartar af høbagte knoldselleri – æbler – aromatiske urter

Hovedretter:

 • Smørdampet kulmule –  gulerod – brændt grønkål - Berre blanc
 • Oksemørbrad –  gulerod – brændt grønkål - Sauce af røget marv

Dessert:

 • Operaens citronmåne, sandkage med yuzu og citronmarengs               

 

IDA Kulturforum v/ henrik Nielsen (mobil 40504154 kun for IDA medlemmer!).

Information
 • When

  22. jan. 2020 17:00 - 23:00
 • Where

  Operaen på Holmen, Ekvipagemestervej 10 - Holmen, 1438 København K

 • Registration Deadline

  13. jan. 2020 - 12:00

 • Organizer

  KulturForum, IDA København

 • Event Number

  334389