CANCELLED - TakeAways: A Leader’s Guide to Cybersecurity


CANCELLED - TakeAways: A Leader’s Guide to Cybersecurity
Cyberangreb er en af vor tids største trusler mod virksomheder og samfund. I løbet af få øjeblikke kan vitale it-systemer være angrebet, nedbrudt og ødelagt, og det kan få enorme konsekvenser

Cyberangreb er en af vor tids største trusler mod virksomheder og samfund. I løbet af få øjeblikke kan vitale it-systemer være angrebet, nedbrudt og ødelagt, og det kan få enorme konsekvenser. Med de fordele vi høster af at kunne udvikle virksomheder bedre og hurtigere med ny teknologi, kommer også ulemperne ved teknologiernes sårbarhed. Derfor er det ikke kun it-afdelingen, der skal arbejde med it-sikkerhed. Det bør være et centralt fokus for både ledelsen og bestyrelsen i alle virksomheder i fremtiden. Som leder kan du sammen med bestyrelserne skabe en samlet strategi for it-sikkerheden på tværs i hele virksomheden. Men er du indstillet og klædt på til det? Med bogen A Leader’s Guide to Cybersecurity får du metoder, erfaringer og strategier til hvordan du kan gøre dette i praksis. For en ting er sikkert. Cyberangreb er en virkelighed og en trussel, som virksomhederne må forholde sig til, da der er for store risici forbundet med at krydse fingre og håbe på det bedste.

Om oplægsholderne

Til dagens TakeAway møder vi forfatterne Thomas J. Parenty og Jack J. Domet, der sammen har forfattet A Leader’s Guide to Cybersecurity fra Harvard Business Review. Sammen har forfatterne stiftet virksomheden Archefact Group, der hjælper virksomheder med at beskytte sig selv mod cyberangreb. Den erfarne forfatterduo har skrevet en håndgribelig bog, der kan anvendes i praksis, og som tilbyder nye perspektiver på udfordringerne med it-sikkerhed. Ved at tage ansvaret for it-sikkerhed op på ledelses- og bestyrelsesgangen er de med bogen med til at sætte it-sikkerhed på dagsordenen som noget vi alle bør tage seriøst.

NB: Dette TakeAway afholdes på engelsk.

Program

kl. 08.30 Velkomst
kl. 08.40 TakeAways Keynotes: Thomas J. Parenty og Jack J. Domet
kl. 09.15 Diskussion ved bordene og spørgsmål
kl. 09.30 Pause
kl. 09:45 TakeAways Keynotes: Thomas J. Parenty og Jack J. Domet
kl. 10:15 Diskussion ved bordene og spørgsmål
kl. 10.30 Tak for i dag

Information
 • When

  30. mar. 2020 08:30 - 10:30
 • Where

  IDA Conference, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V

 • Registration Deadline

  29. mar. 2020 - 23:59

 • Organizer

  IDA Lederforum

 • Available Seats

  16

 • Event Number

  334729