Svampetur i Varde Sønder Plantage (Afholdes da det er et udendørs arrangement)


Igen i år vil Esbjerg afdeling invitere til svampetur i varde Søndre Plantage. Vi har igen Johny Hansen med som svampeekspert. Vi samler svampe, og når det er gjort, hjælper Johny os med at sortere svampene. Vi får derved alle noget at vide om svampene.

Esbjerg afdeling inviterer igen i år til svampetur i Varde Søndre Plantage. Vi har igen fået Johny Hansen med som svampekyndig. Johny har også i forvejen været ude og finde gode steder i plantagen til svampeplukning den dag.

Turen er for hele familien. Vi starter med at blive introduceret til, hvilke svampe vi kan forvente at finde i området. Derefter går vi ud og samler svampe. Johny er hele tiden i området, så han kan spørges til råds om de svampe, vi finder. Efter et par timers svampeplukning går vi tilbage til Naturskolen, hvor vi sorterer svampene, og hvor vi får en kop kaffe.

Hvis du har spørgsmål til turen, kan du ringe til Birgit Storm på 22156005.

ENGLISH below

English-speaking members are welcome to join us for picking mushrooms in Varde Søndre Plantage. We go together with an expert in mushrooms, Johny Hansen. He will quide us through picking mushrooms ourselves and help us to sort the mushrooms, so none of us will come home with not good mushrooms.

After the tour we meet again at Naturskolen, where we enjoy to hear Johny sorting the mushrooms and to enjoy a cup of coffee. 

Information
 • When

  3. okt. 2020 13:00 - 16:00
 • Where

  Varde Søndre Plantage, Roustvej Parkeringspladesen ved Natur og kultur stedet Den Gamle skovridderbolig, 6800 Varde

 • Registration Deadline

  29. sep. 2020 - 23:55

 • Organizer

  Esbjerg Afdeling, IDA Syd

 • Available Seats

  1

 • Event Number

  336505