Stand-Up Paddling i Lemvig

Stand-Up Paddling i Lemvig
Kom og oplev Limfjorden fra den bedste side og nyd den skønne natur i vigen

Stand-Up Paddling også kaldet SUP, er en rimelig ny motionsform, som giver en masse gode og sjove oplevelser på vandet. Du kommer tæt på fjorden og naturen omkring denne. Vi mødes i Lemvig ved Østershuset, lige bag "Bjarnes Fisk", hvor Spiritsurf holder til, som arrangerer det praktiske omkring dagen.SUP er for alle aldre og kræver ikke nogen særlige forudsætninger udover kravet om, at du skal kunne svømme.

Medbring tøj til vejret og badetøj. SUP, pagaj, våddragt og svømmevest er med i prisen og toiletbygningen på havnen vil være åben, for omklædning.

Husk madpakken eller besøg restauranten på havnen efterfølgende.

N.B. Ved meget dårligt vejr kan arrangementet blive udskudt.

Spiritsurf står for den praktiske del med SUP boards og introduktion her og med en efterfølgende tur på fjorden, men alle starer enten i havnen eller en beskyttet område.

Se mere om SpiritSurf og havnen på :

https://lystbaadehavne.lemvig.dk/lemvig-havn

https://www.spiritsurf.dk/ 

Spiritsurf står for den praktiske del med SUP boards og introduktion her og med en efterfølgende tur på fjorden, men alle starter enten i havnen eller et beskyttet område.

Dagen afvikles med 2 hold af 10 personer for fordelt af hensyn til sikkerheden på vandet. De 2 arrangementer er oprettet særskilt af hensyn til mødetiden. 

Information
 • When

  20. aug. 2022 12:00 - 14:00
 • Where

  Lemvig havn / SpiritSurf, Havnegade, Lemvig, 7620 Lemvig

 • Registration Deadline

  12. aug. 2022 - 15:00

 • Organizer

  Holstebro Afdeling, IDA Vestjylland

 • Available Seats

  4

 • Event Number

  344562