Sangeftermiddag med koncert, kaffe, kage og dans // Afternoon with concert, coffee, cake and dance

Sangeftermiddag med koncert, kaffe, kage og dans // Afternoon with concert, coffee, cake and dance
Hør Kai Normann Andersens "En lørdag på Amager" en eftermiddag i Ballerup med kager og kaffe. Syng med på kendte sange og dans med til god musik / Enjoy a Saturday afternoon in good company with the dance orchestra "Classic Ballroom"

For English, please see below

Menukortet lyder på god kaffe, thé og kager ledsaget af musik af nyere og ældre dato. Det omkring 20 mand og kvinder store underholdningsorkester "Classic Ballroom" dirigeres af Bjarne Holm og på programmet står bl.a. et meget fyldigt uddrag af Kai Normann Andersens "En lørdag på Amager" frit efter Johan Ludvig Heibergs vaudeville af næsten samme navn. Orkestret spiller dansemusik i form af eviggrønne melodier samt musik fra revyer, film og operetter, danske som udenlandske. I programmet indgår en række fællessange. Vi skal synge med på udvalgte viser og sange og danse til melodier fra kendte musicals. Sangsolisten Lisbeth Sørensen er altid veloplagt og præsenterer musikken. Der er således gode muligheder for at bruge både stemmebånd og for at få rørt dansebenene.

Der kan tilmeldes indtil 4 ledsagere, således at I kan invitere et vennepar med og tilmelde alle over IDAs mødesystem. Koncerten er tillige annonceret i lokalavisen i Ballerupområdet og der er således åben adgang for alle, men ikke på så fordelagtige vilkår som for medlemmer af IDA. Vi gennemfører arrangementet 2 gange årligt, både forår og efterår.

Prisen omfatter entré og musik samt kaffe, kage og 1 øl/vand eller et glas vin

Arrangør og violinist i orkestret: John Cederberg,

tlf. 2083 8538 mail: johncederberg@mail.dk 

English
The dance orchestra "Classic Ballroom" invites to a nice afternoon with good music, dance and coffee/tea with cakes and cookies. Our conductor Bjarne Holm and song soloist Lisbeth Sørensen will present a long row of evergreens from operettas and muiscals, famous tangos and waltzes.

Participation fee DKK 75 incl. admission, coffee, cakes and 1 glass of beer, wine or soft drink.

You can bring up to 4 accompanying persons, e.g. an extra couple of friends

Organiser and violinist: John Cederberg, tlf. 2083 538

mail: johncederberg@mail.dk


 

Information
 • When

  12. nov. 2022 14:00 - 16:30
 • Where

  Spillestedet Reehs Baghus, St. Jacobsvej 1, 2750 Ballerup

 • Registration Deadline

  11. nov. 2022 - 23:55

 • Organizer

  SeniorForum, IDA København

 • Available Seats

  27

 • Event Number

  344949