Rhythm Of The Dance - med The National Dance Company of Ireland

Rhythm Of The Dance - med The National Dance Company of Ireland
The National Dance Company of Ireland byder på eventyrlig underholdning i denne nye udgave af det populære show Rhythm of the Dance. Før showet skal vi nyde en lækker Tapas buffet inkl. 1 gl. øl/vin/vand.

Det har lykkedes os, at skaffe rigtig gode billetter til dette show.

Det irske danseshow er en rejse gennem Irlands historie – lige fra de gamle myter og legender til den moderne nutid. Publikum kommer ud på en vaskeægte danse-rejse, når de prisvindende dansere sammen med de bedste livemusikere og sangere gengiver, hvordan den oprindelige irske dans bevæger sig frem til den nye moderne dans.

Det er uden sammenligning magisk, når de talentfulde dansere på tælling forbliver i formation og til perfektionisme koreograferet flytter fødderne ens, eminent, hurtigt og præcist. Musikerne mestrer mange forskellige instrumenter, heriblandt forskellige fløjter, guitar og trommer. Udover at akkompagnere danserne, indtager de selv hele scenen og fremfører den keltiske musik helt fortryllende. Dette kombineret med unik lyssætning og fantastisk smukke kostumer gør Rhythm of the Dance til et af de bedste shows af sin slags.

Showet har været på en verdensomspændende turné i 22 år, hvilket gør det til det længst kørende irske danseshow i verden. Det er ikke til at tage fejl af succesen, når publikum klapper og tramper i gulvet i takt med danserne til den keltiske musik.

Rhythm of the Dance glæder sig til at optræde for et dansk publikum igen, så nordjyderne kan forvente et sprudlende musikalsk show, der får publikum til at rokke med fra stolerækkerne.

Showet foregår i Aalborghallen, hvor vi har billeter i Blok1 rækkke 6-7.. Billetter udleveres under middagen.

Inden showet mødes vi til spisning i AKKC. Endelig lokale kan ses i arr. tekst, når vi nærmer os showet.

Se efter IDAs repræsentant, ved bord med IDA skilt.

Forestillingen starter kl. 20.00 og varigheden er ca. 2 timer

Vi spiser kl. 18.15 før forestillingen, hvor der er rigelig tid til at nyde den lækre mad og hygge.

Prisen er 510 kr. pr person og inkluderer tapas buffet og billet, samt 1 glas vin, øl eller vand.

Arrangementet er for IDA-medlemmer med max 1 ledsager

Der er begrænsede antal pladser, så hurtig tilmelding anbefales

Ved spørgsmål, så skriv en mail til: sunetimm@gmail.com

Corona

Når du deltager i arrangementet, sørger vi for at følge de gældende regler, som er udstukket af sundhedsmyndighederne. Men da vi deltager som en gruppe, kan du ikke altid forvente, at der er de samme afstandskrav, som hvis man kommer alene. Det betyder, at du måske kommer til at sidde ved siden af nogen, du ikke kender.

Vi vil altid sørge for, at der er håndsprit til stede.

Du som deltager har selv ansvaret for at medbringe mundbind hvis påkrævet, samt holde behørig afstand til de øvrige deltagere.  

Desuden vil vi bede dig om at give IDA besked, hvis du eller din ledsager efterfølgende får konstateret corona. Så sørger IDA for at give besked videre til alle deltagere om, at der har været en corona-smittet til arrangementet uden at navn nævnes. Besked gives via mit.ida.dk/corona

 

ANYONE CAN JOIN - Most of IDA's events are open to everyone, but you must have an IDA user profile in order to participate. It's free and non-binding - create a user profile now. As a member of IDA, you get a discount on many of our events, so please sign in with your member login when you sign up for an event. Read more about the benefits of an IDA membership here.

Information
 • When

  3. okt. 2021 18:15 - 22:00
 • Where

  Aalborg Kultur og Kongrescenter, Europaplads 4, 9000 Aalborg

 • Registration Deadline

  1. aug. 2021 - 23:55

 • Organizer

  Aalborg Afdeling, IDA Nord

 • Available Seats

  2

 • Event Number

  340062

Price
 • Vacant

  kr. 510

 • Member

  kr. 510

 • Senior member

  kr. 510

 • Student member

  kr. 510