Ølbrygning

Ølbrygning
Kunne du tænke dig at brygge din egen øl? Så kom med IDA til en hyggelig aften, hvor vi samtidig smager på flere forskellige øl.

Hos BrygSelv i Odense kan du og dine venner komme på besøg og brygge jeres egen øl. Prisen inkluderer 30 liter øl til deling for dig og fire af dine venner.

Mens I brygger, kan I smage på alle deres forskellige varianter og gå derfra med mere end de 5 liter, som man får hver især. De 10 ½ l. flasker, som hver deltager får med hjem 14 dage senere, vil have eget design, der bliver lavet på afhentningsdagen, så vær gerne kreativ!

Lidt praktisk information:

- Fem personer skal deles om en gryde med 27-30 liter bryg, så her skal man være enig om, hvilken øl der skal brygges. Så invitér gerne dine nærmeste venner med, ellers skal du måske slås mod nogle, du ikke kender.

- Der kan selv designes etiketter og ølsmag

- Jeres øl, som I brygger, kan hentes 14 dage efter. Bare rolig - her vil vi hente flaskerne og samtidig designe dem, mens vi hygger med at smage på vores egen øl eller bryghusets

- Der er mulighed for at købe en trækasse til hjemtransport, hvis det ønskes. Ellers så tag noget med, som kan rumme 12 stk. ½ l. flasker

- Der er mulighed for at købe mad fra stedets egen pølsevogn

- Vi starter kl. 17:00, så kom gerne i god tid, så vi kan få lavet nogle grupper

- Afhentningsdagen er som sagt 14 dage senere, og vil blive den 12. eller 13. april. Så for at være sikre på, at I får jeres øl med hjem, bliver I inviteret til et event på brygningsdagen.

Hvis du har spørgsmål til eventet, er du velkommen til at skrive til arrangør Verner Falk Frederiksen på vffsky@gmail.com


Information
  • When

    29. mar. 2022 17:00 - 19:00
  • Where

    Bryg Selv, Energivej 38, 5260 Odense S

  • Registration Deadline

    15. mar. 2022 - 23:55

  • Organizer

    Ungdomsudvalg, IDA Fyn

  • Available Seats

    1

  • Event Number

    343352