CANCELLED - NIS2-cybersikkerheds øvelse for øverste ledelse og bestyrelser

CANCELLED - NIS2-cybersikkerheds øvelse for øverste ledelse og bestyrelser
Er du klar til den mest stressende dag som topleder? IDA Fagteknik, Dansk Industri, Dansk Erhverv, Industriens Fond og Rådet for Digital Sikkerhed står sammen om at styrke implementering af NIS 2-direktivet i virksomheder i de 18 kritiske sektorer.

Som noget helt unikt samler vi repræsentanter fra de 18 sektorer, der rammes af NIS 2-direktivet til en konkret og virkelighedstro cybersikkerhedsøvelse. Oplev på egen krop, hvordan et angreb forløber og få konkret hjælp til, hvordan I som organisation og du som topleder kan håndtere en sådan situation, som de færreste ønsker at stå i. Alt sammen i et trygt rum med andre topledere. 

Hvad får du ud af dagen?

1. Realistisk krisehåndtering: Oplev stressende scenarier, hvor du skal træffe hurtige beslutninger under pres.  

2. Risikohåndtering og sårbarhed: Forstå din sektors dilemmaer og afhængighed til andre sektorer.  

3. Styrket kommunikation: Udvikl et sprog, der bygger bro mellem topledelse og cybersikkerhedsteams.  

4. Forberedelse til det uventede: Få redskaber til at tackle fremtidige cyberkriser og implementere NIS 2 kravene.  

5. Selvindsigt og handlekraft: Forstå din rolle og dit ansvar som topleder i en digital tidsalder med et voksende trusselsbillede.  

6. Styrket netværk: Mød andre topledere, der sidder i samme situation som dig.

Dette er ikke bare en øvelse. Det er en unik chance for at ruste dig selv og din organisation til fremtidens udfordringer med hjælp fra et af Europas førende team, Estisk RiskSight.  

Der er plads til 10 repræsentanter fra hver branche, så skynd dig, hvis du vil være sikret en plads.  

Målgruppe: 

NIS2-cybersikkerhedsøvelsen er udviklet for topledelsen og bestyrelser i organisationer og virksomheder i 18 samfundskritiske sektorer under NIS 2- direktivet eller deres direkte leverandører. Du kan tilmelde dig, hvis din virksomheds hovedkvarter er placeret i Rigsfællesskabet, dvs. i Danmark, i Grønland og på Færøerne, og hvis du er i den øverste ledelse eller i bestyrelsen i din organisation. Deltagere fra andre Nordiske Lande er også velkomne.

Praktiske oplysninger:

Arrangørerne stræber efter, at alle 18 sektorer er repræsenteret til øvelsen. Der er 10 pladser per sektor. 

Ved tilmelding bliver du bedt om at angive dit navn, din funktion, din arbejdsplads samt, hvilken sektor du hører til. Øvelsen er forbeholdt øverste ledelse og bestyrelser i de 18 kritiske sektorer under NIS 2-direktivet. Derudover vil virksomheder, der er direkte omfattet af NIS 2-direktivet have fortrinsret frem for deres leverandører.

Arrangører forbeholder sig retten til at annullere din tilmelding, hvis ikke du lever op til et af følgende krav:  

1. Du arbejder ikke som topledelse eller bestyrelse 

2. Din virksomhed ser ikke umiddelbart ud til at være omfattet af NIS 2-direktivet 

Udstyr:

Øvelsen foregår i RiskSights sikker online-miljø. Som deltager får du tildelt adgang til miljøet. Du skal derfor medbringe dit eget udstyr (PC eller tablet), som du bruger i løbet af dagen til at deltage i øvelsen. Husk også strømkabel, så du ikke løber tør for batteri under øvelsen.  

Du bliver allerede et par dage før øvelsen tildelt adgang til øvelsesmiljøet og bedt om at svare på indledende spørgsmål, som forberedelse til øvelsen. Det er vigtigt, at du senest dagen før øvelsen tilgår øvelsesmiljøet både for at teste adgangen og for at besvare de indledende spørgsmål, som danner fundament for resten af dagen.

Information
 • When

  2. maj. 2024 09:00 - 19:00
 • Where

  IDA Conference., Kalvebod Brygge 31-33, 1530 København V

 • Registration Deadline

  1. apr. 2024 - 00:00

 • Organizer

  IDA DataCompliance

 • Available Seats

  166

 • Event Number

  351829