Netværk i mega-datacentre

Netværk i mega-datacentre
Vi generer og forbruger data, som opsamles og lagres i relativt få enorme datacentre, ejet og drevet af Microsoft, Google, Facebook og Alibaba. Henning Lysdal, VP og ”site manager” for Mellanox, Danmark, giver et kig bag facaden i de store datacenter.

Vor moderne civilisation generer og forbruger data i hidtil uset omfang. Disse data opsamles, lagres, og behandles i relativt få, men enorme datacentre, der ejes og drives af teknologi-giganter som Microsoft, Google, Facebook, og Alibaba. Danmark vil snart blive hjemsted for i hvert fald to af disse datacentre, nemlig Apples i Viborg og Facebooks i Odense.

De store datamængder giver nye spændende muligheder, men også enorme udfordringer – ikke mindst i relation til sikkerhed og energiforbrug. Mellanox Technologies leverer de netværksløsninger, der forbinder de hundrede-tusind vis af servere i datacentret og som er nøglen til effektiviteten.

Henning Lysdal, VP og ”site manager” for Mellanox, Danmark, præsenterer et kig bag facaden i de store datacenter, fortæller om teknologien bag. Der lægges særlig vægt på de udfordringer, som følger af den hidsige vækst, og på nogle af de tiltag operatørerne og Mellanox gør – bla. i Danmark – for at imødegå disse.

Information
  • When

    9. okt. 2018 19:30 - 21:00
  • Where

    IDA Conference, Kalvebod Brygge 31-33, 1530 København V

  • Registration Deadline

    9. okt. 2018 - 18:00

  • Organizer

    IDA E

  • Available Seats

    28

  • Event Number

    327753