CANCELLED - Netværk for travle ingeniørfamilier med børn - morgenmad, goumetkaffe og brætspil

CANCELLED - Netværk for travle ingeniørfamilier med børn - morgenmad, goumetkaffe og brætspil
Er du et sted i dit liv hvor karriere, vasketøj, madlavning etc. fylder de fleste af dine vågne timer? Hører du også hele tiden hvor vigtigt netværk er, men har svært ved at finde tid til det, når du også vil prioritere familien? Så se her!

Dette netværks arrangement er særligt tilpasset til ingeniørfamilier med børn, der prøver at få hverdagen til at hænge sammen, men også ønsker at prioritere at udvide deres netværk. Alle er dog velkomne, hvis de nyder godt selskab og brætspil.

Vores vært er Maria Theresa Olsen der er barista og indehaver af BRYG Coffee House, der udover den bedste kaffe i trekantsområdet, er kendt for sine legendariske spilleaftener. Vi har lavet en særaftale så hun åbner op på den sædvanlige lukkedag for at gæste IDAs medlemmer.

Programmet er:

08.30 til 09.00 Morgenmad og gourmetkaffe, the, varm kakao eller mælk. "Utålmodige" børn/voksne, behøver ikke vente på at alle bliver færdige med at spise, men kan bare gå i gang med at spille når de vil.

09.00 til 11.00 Alle spiller deres favorit spil med de andre der har samme interesser, netværker og hygger sig.

Udover de sædvanlige spil, vil der blive indkøbt yderligere spil specielt til os, så der bliver rigeligt at vælge mellem.

Så uanset om du er til skak, ludo, trivial pursuit, besserwizzer, setlers, ego, kortspil, Yatzy eller noget helt andet, så skal vi nok finde ud af det.

Så det her er din mulighed for at sove lidt længe, få morgenmaden serveret, hygge dig med familien (og andre Ingeniør familier), netværke og stadig nå at være hjemme til frokost - What's Not to Like?

Børn under 6 år behøver ikke tilmelding, men er meget velkomne.

 

Information
  • When

    17. maj. 2020 08:30 - 11:00
  • Where

    BRYG Coffee House, Torvegade 1B, 7100 Vejle

  • Registration Deadline

    12. maj. 2020 - 23:55

  • Organizer

    Trekantafdeling, IDA Syd

  • Available Seats

    22

  • Event Number

    336041