CANCELLED - Life Science Hackathon


CANCELLED - Life Science Hackathon
Kom og se nordjyske studerendes løsninger på konkrete udfordringer inden for sundhedsteknologi. Life Science Hackathon sætter fokus på de studerendes kreativitet og beslutsomhed til at løse aktuelle udfordringer og få nye løsninger på markedet.

Et bredt partnerskab i Nordjylland har sat sig for at udfordre studerende til at løse konkrete udfordringer fra både offentlige og private virksomheder.

Målet er at skabe grundlaget for nye løsninger og starte nye virksomheder og innovative samarbejder op.

Udgangspunktet er udvalgte og veldefinerede problemstillinger fra producenter og aftagere af sundhedsteknologi. Midlet er studerendes kreativitet og lyst til bidrage til bedre diagnostik, behandling og pleje. Med udgangspunkt i problemstillingerne er en række grupper udvalgt til at konkurrere om den bedste løsning fra fredag aften til søndag eftermiddag.

Vinderne går videre sammen med opdragsgiveren i et forløb som udvikler og forfiner idéen med henblik på, at det kommer på markedet og giver effekt i sundhedsvæsenet.

Derudover giver IDA en specialpris til en af løsninger for at understøtte en ekstraoridinær ide.

Alle indbydes derfor til at komme hele weekenden, men specielt peges på perioden søndag d. 17. marts fra kl.10:30-15:30, hvor finale pitchene er planlagt fra kl.13:15.

Yderligere information om arrangementet findes på Facebook her.

Information
 • When

  17. mar. 2019 10:30 - 15:30
 • Where

  CREATE, Rendsburggade 14, 9000 Aalborg

 • Registration Deadline

  15. mar. 2019 - 10:55

 • Organizer

  Sundhedsteknologisk Gruppe, IDA Nord

 • Available Seats

  200

 • Event Number

  331252