Koncert på Selsø Slot Tirsdag den 21. maj 2019, kl 1930: JAGTKONCERT.


Koncert på Selsø Slot Tirsdag den 21. maj 2019, kl 1930: JAGTKONCERT.
Det danske blæserensemble par excellence gæster Selsø Slot med et spændende og afvekslende koncertprogram. Musik som knytter an til slottets historie fra renæssancen, barokken og romantikken, med musik af Dowland, Clarke, Beethoven, Kuhlau, og Schumann.

Koncert på Selsø Slot

Tirsdag den 21. maj 2019,

kl 1930: JAGTKONCERT.

 

 

 

I Selsø Slots riddersal, der er fra 1734, afholdes der hvert år i sommermånederne klassiske koncerter. Det er i år slottets 36. koncert sæson, og der bydes også i år på en række spændende oplevelser.

Koncerterne i riddersalen er altid en særlig oplevelse, idet der i slottet hverken er indlagt lys eller andre moderne faciliteter.

 

Denne aften er det Det danske blæserensemble par excellence der gæster Selsø Slot med et spændende og afvekslende koncertprogram. Musik som knytter an til slottets historie fra renæssancen, barokken, klassikken og romantikken, og med stykker af komponisterne John Dowland, Jeremiah Clarke, Ludvig van Beethoven, Friedrich Kuhlau, Robert Schumann og Johann Strauss.

Ligeledes markerer programmet    -naturligvis med speciel interesse for jægere-    indledningen på årets bukkejagt med festlige jagtstykker – og da ensemblet råder over en valdhornspiller ud over det almindelige, Henning Hansen, vil koncerten få et autentisk og virtuost præg af jagt.

Royal Danish Brass blev grundlagt i 1977 af fire unge messingblæsere i Det Kongelige Kapel og én af stifterne, basunisten Keld Jørgensen – ensemblets absolutte senior – vil præsentere aftenens program med små anekdoter og spændende fakta.

 

Medvirkende:

Jonas Wiik, trompet og piccolotrompet

Lars Ejlif Hansen, trompet

Henning Hansen, horn og lur

Keld Jørgensen, basun og lur

Christian Bay, tuba

                                           

I pausen vil der i det gamle hvælvede kælderkøkkenet    -det ældste og stadigt fungerende i Nord-Europa, med sit åbne ildsted og da Vinchi bremsen på stegespiddet-     blive udskænkes et glas kølig hvidvin, et glas tempereret rødvin eller en øl af mærket 'Den hvide dame' eller 'Slotsbryg' fra det lokale bryggeri eller vand/juice.

Adgangsbilletter uddeles ved den Røde Port.

For dem der måtte have lyst, er det en dejlig oplevelse, en sommeraften at spise sin medbragte mad ved bordene på terrassen eller på plænen.

Kom under alle omstændigheder i god tid, helst ikke senere end kl. ca. 19.

Parkering er lettest ved Selsø Kirke.

 

Pris: 110 Kr. for medlemmer og ledsagere.

Tilmelding før 8. maj 2019.

Max. Deltagere 30.

Yderligere info ved evtheill@evtheill.dk eller tlf. 21455730.

Information
 • When

  21. maj. 2019 19:30 - 22:00
 • Where

  Selsø Slot, Selsøvej 30A, 4050 Skibby

 • Registration Deadline

  8. maj. 2019 - 23:55

 • Organizer

  Roskilde-Køge Afdeling, IDA Sjælland

 • Available Seats

  16

 • Event Number

  331032