Koncert på Selsø Slot med Bellmans viser


Koncert på Selsø Slot med Bellmans viser
Den svenske trubadur Martin Bagge er tilbage på Selsø som årets fortolker af Carl Michael Bellmans skønne og stemningsfulde viser.

I Selsø Slots riddersal, der er fra 1734, afholdes der hvert år i sommermånederne klassiske koncerter. Det er i år slottets 36. koncert sæson, og der bydes også i år på en række spændende oplevelser.

Koncerterne i riddersalen er altid en særlig oplevelse, idet der i slottet hverken er indlagt lys eller andre moderne faciliteter.

Igen i år er der Bellman på programmet på Selsø Slot, men denne gang er det den svenske trubadur Martin Bagge som er tilbage på Selsø som dette års fortolker af Carl Michael Bellmans skønne og stemningsfulde viser. Bagge har med sit ”fredmanska enmansteater” fået en særposition som Bellmansanger og har også haft stor succes både i Norden og Tyskland med sine fortolkninger af Lucidors og Wivalius’ viser fra 1600-tallet. Martin Bagge akkompagneres af lutenisten Mikael Paulsson.

I pausen vil der i det gamle hvælvede kælderkøkkenet, det ældste og stadigt fungerende i Nord-Europa, med sit åbne ildsted og da Vinchi bremsen på stegespiddet-     blive udskænkes et glas kølig hvidvin, et glas tempereret rødvin eller en øl af mærket 'Den hvide dame' eller 'Slotsbryg' fra det lokale bryggeri eller vand/juice.

Da elektrisk lys ikke er indlagt og det er mørkt ved koncertens afslutning, kan en lommelygte anbefales.

Adgangsbilletter uddeles ved den Røde Port.

For dem der måtte have lyst, er det en dejlig oplevelse, en sommeraften at spise sin medbragte mad ved bordene på terrassen eller på plænen.

Kom under alle omstændigheder i god tid, helst ikke senere end kl. ca. 19.

Parkering er lettest ved Selsø Kirke.

Pris: 110 Kr. for medlemmer og ledsagere.

Yderligere info ved evtheill@evtheill.dk eller tlf. 21455730.

Information
 • When

  16. aug. 2019 19:30 - 22:00
 • Where

  Selsø Slot, Selsøvej 30A, 4050 Skibby

 • Registration Deadline

  8. aug. 2019 - 23:55

 • Organizer

  Roskilde-Køge Afdeling, IDA Sjælland

 • Event Number

  331037