CANCELLED - CANCELLED - Julelys i Zoo - hjerternes fest

CANCELLED - CANCELLED - Julelys i Zoo - hjerternes fest
Julelys i zoo - en tradition vi tager op igen. Denne gang er lysfesten en hyldest til kærligheden. Vi skal opleve den flotte have oplyst af titusinder af lys og vi skal selvfølgelig også have lidt til maven, æbleskiver samt kaffe eller kakao.

En hyldest til kærligheden

Vi mødes til venstre for indgangen kl.15.30 og 15.45, her udleveres billetter og orienteres om hvor vi skal spise æbleskiver og drikke kaffe/kaffe. Efter vi har spist og hygger kan I opleve zoo på egen hånd lige indtil de lukker kl.20.

Kl. 17.30 synger det Grønlandsk kor på Zoofariscenen.

Jul i Zoo er hygge for alle generationer. Glæd dig til ægte julestemning i unikke omgivelser, når vi tænder lys i vintermørket. Du kommer på en magisk og romantisk lysvandring gennem den smukt julepyntede have og får en helt ny og anderledes oplevelse af dyrene og Zoo i mørket.

I år hylder vi kærligheden og nærværet, og der er både mulighed for varme kys under misteltenen, en romantisk tur gennem havens poetiske lyslandskaber, et inspirerende fødevaremarked med lækre lokale produkter og et møde med verdens rareste julemand.

Dino in the dark

Gå indenfor i vores dinosaurudstilling og udforsk mørket. Der er kig til stjernehimmel og månelys, og vi leger med de store fortidsdyrs dramatiske silhuetter og skygger. Du undgår nok ikke et lille julegys, hvis du lader fantasien få frit løb i mørket, og måske er det en god idé, at de mindste holder mor eller far i hånden, når I går på opdagelse i det dunkle univers.

Prisen er følgende:

0 - 2 år: gratis (Men SKAL tilmeldes under tilvalg)

3 - 11 år: 80 kr

12 +: 100 kr

Reduceret pris, hvis du/I har årskort (tilmelding + henvendelse til hek@ida.dk)

3 - 11 år: 30 kr

12 +: 45 kr

Prisen inkluderer indgang, 3 æbleskiver og kakao eller kaffe.

Arrangementet er for IDA-medlemmer med max 1 ledsager og egne børn/børnebørn. Har man flere børn end 2 pr. aldersgruppe, kan disse tilmeldes ved henvendelse til hek@ida.dk.

Har du brug for at komme i kontakt med arrangør, skriv til sunetimm@gmail.com

Der er begrænset antal pladser, ved udsolgt, skriv dig på venteliste så forsøger vi at få flere billetter.

Information
  • When

    19. dec. 2021 15:40 - 20:00
  • Where

    Aalborg Zoo, Mølleparkvej 63, 9000 Aalborg

  • Registration Deadline

    17. dec. 2021 - 23:55

  • Organizer

    Aalborg Afdeling, IDA Nord

  • Event Number

    342730