Julelys i Zoo - hjerternes fest

Julelys i Zoo - hjerternes fest
Julelys i zoo - en tradition vi tager op igen. Denne gang er lysfesten en hyldest til kærligheden. Vi skal opleve den flotte have oplyst af titusinder af lys og vi skal selvfølgelig også have lidt til maven, æbleskiver samt kaffe/kakao eller glögg.

En hyldest til kærligheden

Vi mødes til venstre for indgangen kl.15.30 og 15.45, her udleveres billetter og orienteres om hvor vi skal spise æbleskiver og drikke kaffe/kaffe/glögg. Efter vi har spist og hygger kan I opleve zoo på egen hånd lige indtil de lukker kl.20.

Kl. 17.30 synger det Grønlandsk kor på Zoofariscenen.

Jul i Zoo er hygge for alle generationer. Glæd dig til ægte julestemning i unikke omgivelser, når vi tænder lys i vintermørket. Du kommer på en magisk og romantisk lysvandring gennem den smukt julepyntede have og får en helt ny og anderledes oplevelse af dyrene og Zoo i mørket.

I år hylder vi kærligheden og nærværet, og der er både mulighed for varme kys under misteltenen, en romantisk tur gennem havens poetiske lyslandskaber, et inspirerende fødevaremarked med lækre lokale produkter og et møde med verdens rareste julemand.

Dino in the dark

Gå indenfor i vores dinosaurudstilling og udforsk mørket. Der er kig til stjernehimmel og månelys, og vi leger med de store fortidsdyrs dramatiske silhuetter og skygger. Du undgår nok ikke et lille julegys, hvis du lader fantasien få frit løb i mørket, og måske er det en god idé, at de mindste holder mor eller far i hånden, når I går på opdagelse i det dunkle univers.

Prisen er følgende:

0 - 2 år: gratis (Men SKAL tilmeldes under tilvalg)

3 - 11 år: 80 kr

12 +: 100 kr

Reduceret pris, hvis du/I har årskort (tilmelding + henvendelse til hek@ida.dk)

3 - 11 år: 30 kr

12 +: 45 kr

Prisen inkluderer indgang, 3 æbleskiver og kakao/kaffe eller glögg.

Arrangementet er for IDA-medlemmer med max 1 ledsager og egne børn/børnebørn. Har man flere børn end 2 pr. aldersgruppe, kan disse tilmeldes ved henvendelse til hek@ida.dk.

Har du brug for at komme i kontakt med arrangør, skriv til sunetimm@gmail.com

Der er begrænset antal pladser, ved udsolgt, skriv dig på venteliste så forsøger vi at få flere billetter.

ANYONE CAN JOIN - Most of IDA's events are open to everyone, but you must have an IDA user profile in order to participate. It's free and non-binding - create a user profile now. As a member of IDA, you get a discount on many of our events, so please sign in with your member login when you sign up for an event. Read more about the benefits of an IDA membership here.

Information
 • When

  19. dec. 2021 15:40 - 20:00
 • Where

  Aalborg Zoo, Mølleparkvej 63, 9000 Aalborg

 • Registration Deadline

  11. dec. 2021 - 23:55

 • Organizer

  Aalborg Afdeling, IDA Nord

 • Event Number

  342730

Price
 • Vacant

  100 kr.

 • Member

  100 kr.

 • Senior member

  100 kr.

 • Student member

  100 kr.