Julejazz + Dinner med Veronica Mortensen og Niels HP i Den Runde Pavillon

Julejazz + Dinner med Veronica Mortensen og Niels HP i Den Runde Pavillon
Så er vi tilbage til de rigtige jazz fredag aftener med dejlig Dinner før vi byder på en intens og nærværende koncertoplevelse med - julens - bedste klassikere krydret med oversete perler. Der kan købes forfriskninger i pausen.

Vendsyssel-afdelingen byder på et nyt pust på jazzscenen. Arrangementet består af en buffet og derefter dejligt julejazz.

VERONICA MORTENSEN og NIELS HP er to af Danmarks mest markante stemmer inden for jazz og soul genren. De har begge evnen til at skabe nærvær og magi, og er ofte blevet opfordret til at optræde sammen. Med denne julekoncert, bliver der budt på en sjælden mulighed for at høre de to enestående solister fra samme scene. Efter forrige års udsolgte koncerter rundt om i landet, vil de atter i år synge sig igennem deres personlige favorit julesange, der består af julens bedste klassikere krydret med oversete perler. I selskab med to forrygende musikere fra den danske jazzscene på hhv klaver og kontrabas, lægger Veronica Mortensen og Niels HP op til en hjerte- og julevarm koncert, hvor musikaliteten og nærværet er i højsædet.


VERONICA MORTENSEN har udgivet 5 albums i eget navn og har gennem årene spillet en lang række koncerter i både ind- og udland, samt gæsteoptrådt i et utal af Big Bands (Aarhus Jazz Orchestra, Bohuslän Big Band, DR Big Band m.fl). Hendes evner som sangskriver er blevet hædret af komponistforeningen Danske Populær Autorer og hun har i en årrække samarbejdet med bassist og hjerneforsker Peter Vuust ifm med deres 3 vokaludgivelser.

NIELS HP er tidligere forsanger i det legendariske danske funkband “Ridin' Thumb”. Hans anmelderroste albums "Promises of Rain" og "Bumpy Road" med egne kompositioner, er omdregningspunktet når han jævnligt turnerer med eget orkester. Sideløbende optræder han jævnligt som solist med forskellige ensembler, såsom DR Bigband, Tivolis Late Night Orchestra m.fl.

w 

Pris for IDA medlemmer og ledsager er pr. deltager 195 kr. Drikkevarer er for egen regning.

 

Information
 • When

  26. nov. 2021 18:30 - 22:00
 • Where

  Den Runde Pavillon, Nørregade 41 Den Runde Pavillon, 9700 Brønderslev

 • Registration Deadline

  25. nov. 2021 - 23:55

 • Organizer

  Vendsyssel Afdeling, IDA Nord

 • Available Seats

  9

 • Event Number

  342311