Julehygge og maling af keramik hos Creative Space

Julehygge og maling af keramik hos Creative Space
Julehygge med at male din helt eget og unikke keramik. Vi mødes, hygger, snakker og maler sammen så tag din veninde, ven, barn, mand eller kone under armen og kom til en hyggelig aften i kreativitetens tegn.

Til eventet males der på en forudvalgt skål eller kop - dette svarer du på ved tilmelding for at være sikker på, at butikken har det vi skal bruge. Der vil komme et obligatorisk spørgsmål som lyder "ønsker du at male på en skål?" Hvis du svarer nej, betyder det selvfølgelig at du maler på kop;) 

Det er ikke muligt at bytte skålen eller koppen til noget andet, derimod kan man sagtens tilkøbe ekstra hvis man vil male noget andet eller blot mere keramik. 

Personalet fra Creative Space giver en kort introduktion og sørger for at vi kommer godt i gang. Billetten inkluderer et glas bobler i form af rosé, kaffe, te eller saft. 

Vi glæder os til at se jer til en kunstnerisk og hyggelig aften. 

Praktisk information: 

Når aftenen er slut afleverer du din keramik ved skranken og det bliver hentet den efterfølgende uge hvorefter du vil få besked på mail hvornår det kan hentes. Afhentning kommer til at foregå i IDA's lokaler på Aarhus Ø - det konkrete tidspunkt vil fremgå af mailen du modtager. 

Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud før afmeldingsfristen. Afbud kan meldes på www.mit.ida.dk

I tilfælde af udeblivelse uden afbud opkræves et “no show fee” svarende til 200kr. for dette arrangement. Derfor er det også vigtigt at du melder din ankomst til Birgitte Lund fra IDA’s kvindeudvalg som vil notere dit fremmøde, når du ankommer til arrangementet, ellers vil dit fremmøde ikke blive registreret. 

Information
 • When

  6. dec. 2022 16:45 - 18:45
 • Where

  Creative space, Studsgade 7, 8000 Aarhus

 • Registration Deadline

  2. dec. 2022 - 23:55

 • Organizer

  Kvindeudvalg, IDA Østjylland

 • Event Number

  347500