Jul på Hjerl Hede

Jul på Hjerl Hede
Holstebro afdelingen inviterer dig og din familie til en hyggelig dag på Hjerl Hedes Frilandsmuseum, hvor der er historiske bygninger, værksteder, arbejdspladser, togbane, restaurant m.m. kan besøges.

Vi mødes ved hovedindgangen til Hjerl Hede, Hjerl Hedevej 14, 7830 Vinderup, besøg www.hjerlhede.dk/ . Her uddeler Ib Kongstad billetterne (indgang + gløgg + danske donuts) mellem kl. 10.00 og 11.30. Ved senere ankomstopkald Ib - celle/mobil 5121 2722 .

IDA Holstebro-afdelingen inviterer dig og din familie til at tilbringe dagen på Hjerl Hedes Friluftsmuseum, hvor du kan besøge de historiske bygninger, værksteder, arbejdspladser, jernbaner m.m.

Friluftsmuseet er åbent fra kl. 10.00 til 16.30.

Grise slagtes, ænder plukkes, julekager bages, spiritus destilleres og meget mere, når Frilandsmuseet Hjerl Hede kommer til live i december med frivillige børn og voksne.

Tag en tur gennem landsbyen og kig ind i de hyggelige, varme værksteder og huse, hvor juleforberedelser er godt i gang. På høloftet i Nissebo er julealverne på arbejde i menneskenes verden. De kravler rundt i de store møbler og sparker en række op. Besøg elverne og oplev, hvordan det er at være en lille elver i en stor verden. Hestevognen kører, og ved tørvemosen tager damptoget dig med på en tur til Flyndersø.

Restaurant Skyttegården er åben og serverer blandt andet julebuffet, kaffe, gløgg og danske donuts. I museumsbutikken kan du købe julepynt og gaver.

Pris er for indgang og gløgg/stor sodavand + æbleskiver

Medlemmer er gratis Børn er gratis Ledsagere over 18 år: 150,- kr. 

Information
  • When

    5. dec. 2021 10:00 - 11:30
  • Where

    Hjerl Hede, Hovedindgang til Hjerl Hede, Hjerl Hedevej 14, 7830 Vinderup

  • Registration Deadline

    4. dec. 2021 - 23:55

  • Organizer

    Holstebro Afdeling, IDA Vestjylland

  • Available Seats

    157

  • Event Number

    341957