Jesus Christ Superstar

Jesus Christ Superstar
Nu kan du opleve Andrew Lloyd Webbers fantastiske musik og Tim Rices tekster i en stærk opsætning på Jysk Musikteater i Silkeborg.

Jesus Christ Superstar fængede øjeblikkeligt, da musikken udkom på dobbelt-lp i 1970. Allerede året efter blev det fascinerende portræt af Jesus og folkene omkring ham sat op som musical på Broadway.

Der er smæk for skillingen i denne legendariske musical, som har meget mere snert af rock end man normalt oplever på musicalscenen. I LP-udgaven var det Deep Purples forsanger, Ian Gillan, der sang partiet som Jesus – og så var linjen lagt for den nye musicallyd, der tog verden med storm.

I Silkeborg forfølges denne rockopera-idé med stort rocksymfonisk timands-orkester i graven
ledet af Henrik Svenning. Instruktion er lagt i sikre hænder hos Mads M. Nielsen, som tidligere bl.a. har instrueret musicalen ’Den Evige Ild’. 

I sommeren 23 instruerer Mads den nyskrevne musical om Dronning Margrethe.

Christoffer Brodersen spiller den store rolle Judas. Christoffer er kendt fra bl.a. Basix og tidligere optrædener på scenen i Silkeborg (Chess og nytårskoncert). Han har desuden sunget rollen som Judas på tidligere turné i hele Danmark. Jesus bliver sunget af Anders Gjesing – kendt fra utallige opsætninger af store musicals som ’Skammerens Datter’, ’American Idiot’, Queen-musicalen ’We will Rock You!’ og ’Murder Ballad’.

Bag solisterne vil der som altid være et stort ensemble og et velsyngende kor bestående af dygtige sangere og performere fra hele det midtjyske område.

Alle sejl bliver sat til for at skabe en kreativ og udfordrende scenografi og give den storslåede rockopera den helt rigtige lyssætning, skabt af en af Danmarks dygtigste lysdesignere. Der vil desuden blive designet originale kostumer til opsætningen med inspiration fra det bedste, der er set på film og tv.
Forestillingen er en stor satsning for Jysk Musikteater, som har ambitioner om at træde endnu et skridt op i det danske musicalhierarki efter meget stor ros og national anerkendelse for både ’Drewsen’ i 2021 og ’My fair Lady’ i 2022.

Billetterne udleveres i foyeren inden forestillingen af IDA's repræsentant. Kom i god tid, da der kan være pres på både parkering, garderobe og udlevering af billetter.


 

Information
 • When

  27. okt. 2023 19:30 - 22:00
 • Where

  Jysk Musikteater, Papirfabrikken 80, 8600 Silkeborg

 • Registration Deadline

  31. aug. 2023 - 23:55

 • Organizer

  Silkeborg Afdeling, IDA Vestjylland

 • Available Seats

  47

 • Event Number

  349808