Jazz med Karmen Roivassepp og Jens Fiser trio, i Den Runde Pavillon

Jazz med Karmen Roivassepp og Jens Fiser trio, i Den Runde Pavillon
Jazz aften i Den Runde Pavillon med en dejlig ung sangerinde og en god kendt trio. Alle nødvendige Corona restriktioner overholdes, hvorfor vi ikke har fællesspisning men et glas vin eller øl, og kaffe/te.

Vendsyssel-afdelingen byder atter på jazz-arrangement men uden buffet p.g.a. Corona. Vi vil overholde alle restriktioner. Vi får et glas vin eller øl samt kaffe/te med indpakkede kager.

Koncerten: Det er første gang den estiske jazzsangerinde Karmen Rõivassepp gæster Jazz 9700. Hun og hendes debut album "Dance of Sounds" har fået meget positiv opmærksomhed på den danske jazzscene.
Hun er denne aften akkompagneret af den eminente Jens Fisker Trio bestående af Jens Fisker (guitar), Mariusz Praśniewski (bass) og Daniel Sommer (trommer). Jens Fisker Trio er en veletableret gruppe, der også har præsteret et debutalbum, som har fået fine ord med på vejen.
Både Karmen Rõivassepp og Jens Fisker Trio er ofte spillet på P8 Jazz. Repertoiret består af originale kompositioner og fortolkninger af jazzstandards. Der bliver noget at lytte til for enhver og gruppen har ikke tænkt sig at holde sig tilbage med den musikalske energi. „Rõivassepp forekommer at tilhøre den kategori af sangere, som betragter stemmen som et instrument i sig selv. Hendes behandling af hver tone er udsøgt, og hun fremtræder overbevisende med løfter om mere. ”Jakob Hassing, JazzSpecial (2018)"
Jens Fisker bruger trioen som et aktiv, et levende organ, der får musikken til at ånde. Det er yderst behagelig og lydhør jazz fra tre musikere, der i den afdæmpede balladestil aldrig forfalder til at blive kedelige eller forudsigelige. De har hele tiden noget at fortælle. Paysage er en bundsolid jazzplade, der fortjener at blive hørt. ”Niels Overgård, Jazz og Vinyl Line-up: Karmen Rõivassepp, vokal Jens Fisker, guitar Mariusz Praśniewski, bas Daniel Sommer, trommer

Vi overholder selvfølgelig alle coronaregler, der er gældende på arrangementsdatoen, herunder krav om dokumentation for negativ test, hvis det foreskrives.

ANYONE CAN JOIN - Most of IDA's events are open to everyone, but you must have an IDA user profile in order to participate. It's free and non-binding - create a user profile now. As a member of IDA, you get a discount on many of our events, so please sign in with your member login when you sign up for an event. Read more about the benefits of an IDA membership here.

Information
 • When

  26. aug. 2021 19:30 - 22:00
 • Where

  Den Runde Pavillon, Nørregade 41 Den Runde Pavillon, 9700 Brønderslev

 • Registration Deadline

  18. aug. 2021 - 23:59

 • Organizer

  Vendsyssel Afdeling, IDA Nord

 • Available Seats

  12

 • Event Number

  340547

Price
 • Vacant

  kr. 160

 • Member

  kr. 160

 • Senior member

  kr. 160

 • Student member

  kr. 160