IDAs ølbrygning

IDAs ølbrygning
Hos BrygSelv i Odense kan du komme på besøg og brygge jeres egen øl. Prisen inkluderer 30 liter øl til deling for dig og fire - fem andre deltagere, samt smagsprøver på dagen. :)

Mens I brygger, kan I smage på alle deres forskellige varianter gratis, og gå derfra med mere end de 5-6 liter, som man får hver især. De flasker, som hver deltager får med hjem 14 dage senere, vil have eget design, der bliver lavet på afhentningsdagen, så vær gerne kreativ!

Lidt praktisk information:

- Fem - seks personer skal deles om en gryde med 27-30 liter bryg, så her skal man være enige om, hvilken øl der skal brygges. Så invitér gerne dine nærmeste venner med :)

- Der kan selv designes etiketter og ølsmag

- Jeres øl, som I brygger, kan hentes 14 dage efter. Her vil vi hente flaskerne og samtidig designe dem, mens vi hygger med at smage på vores egen øl eller bryghusets.

- Der er mulighed for at købe en trækasse til hjemtransport, hvis det ønskes. Ellers så tag noget med, som kan rumme 12 stk. halv-liters flasker.

- Der er mulighed for at købe mad fra stedets egen pølsevogn

- Vi starter kl. 17:00 - kom gerne i god tid, så vi kan få lavet nogle grupper

- Afhentningsdagen er som sagt 14 dage senere, og vil blive omkring den 4 november. For at være sikre på, at I får jeres øl med hjem, bliver I inviteret til et event på brygningsdagen.

Hvis du har spørgsmål til eventet, er du velkommen til at skrive til arrangør Verner Falk Frederiksen på vffsky@gmail.com

Information
  • When

    21. okt. 2022 17:00 - 21:00
  • Where

    Bryg Selv, Energivej 38, 5260 Odense S

  • Registration Deadline

    14. okt. 2022 - 23:55

  • Organizer

    Ungdomsudvalg, IDA Fyn

  • Available Seats

    6

  • Event Number

    345573