IDA Randers - Stjernekikkeri på Himmelbjerget med guide og varm kakao på bål!

IDA Randers - Stjernekikkeri på Himmelbjerget med guide og varm kakao på bål!
IDA Randers byder hermed velkommen til en stjernekikkertur på en af Danmarks højeste og mørkeste punkter i landskabet med astronomisk guide. Med i prisen er varm kakao og en stjerneplakat til at hænge på væggen!

IDA Randers inviterer her til et nyt form for arrangement, omkring stjernekikkeri live, hvor vores guide, vil fortælle os om de forskellige konstellationer der er på den nordlige stjernehimmel, samt hvad de består af, og hvad stjerner egentlig er for noget, samt hvor langt de kan være væk fra os? Da Himmelbjerget som lokation har panoramablik, og mørket til at kunne observere, laver vi fra IDA Randers dette spændende arrangement som forhåbentligt kun lyses op af stjernerne på himlen.

Alle deltagere får en stol, og IDA Randers arrangøren, Poul medbringer selv sin stjernekikkert, som undervejs vil blive rettet mod himlen. Det er derfor også fordelagtigt, hvis du selv har en stjernekikkert, at medbringe denne. Ellers har vores guide også fortalt at flere konstellationer kan ses i en håndkikkert, så har du ikke stjernekikkert tager du bare fuglekikkerten med.

Skulle vi mod al forventning ikke have vejret med os på dagen, får I besked herom, og arrangementet bliver da afholdt indenfor i et lokale, hvor vores astronomiske guide medbringer "stjerner", så vi uanset får en lærerig aften. I får besked herom når vi nærmere os, og IDA Randers følger indtil arrangementets dato vejrudsigterne nøje.

Der serveres under arrangementet lidt godt til ganen og herunder en kop varm kakao. Hertil forsøger vi at lave lidt bål som vi kan sidde omkring. Vi har i forvejen lavet kakao, men forsøger også at lave det over bål.

Ses vi på Himmelbjerget denne - forhåbentlig kolde dag - i stjernernes tegn?
Det håber vi fra IDA Randers at vi gør!

NB! Tag varmt tøj på og godt fodtøj!!! Hvis du har en termokedeldragt - vil denne være at foretrække.

Information
 • When

  23. jan. 2022 19:30 - 22:00
 • Where

  Himmelbjerget, Himmelbjerget, 8680 Ry

 • Registration Deadline

  22. jan. 2022 - 23:55

 • Organizer

  Randers Afdeling, IDA Østjylland

 • Available Seats

  23

 • Event Number

  342023