IDA Randers Naturtur: "Natur- og Fugletur til Vejlerne i Thy"

IDA Randers Naturtur: "Natur- og Fugletur til Vejlerne i Thy"
IDA Randers byder her på fugle- og naturtur til Vejlerne i Thy, hvor der vil være rig mulighed for at se spændende natur og fugle. Med i prisen følger en splinterny fuglebog, mad og drikke, samt kaffe!

Vi kører i egne biler til Vejlerne i Thy, hvor vi mødes ved Vejlernes Naturcenter. Her vil være en introduktion af Biolog og Formand for IDA Randers - Poul Kusk og Biolog og Ornitolog Johan Funder Castenschiold, og vi besøger i løbet af turen flere skjul, hvor vi ser blandt andet havørn, trane, og høre rørdrummens pauken i rørskoven! Vi spiser frokost i Vesløs hvor den står på smørrebrød. Herefter følger vi turen til Han Vejle, hvor IDA Randers er vært med kaffe og kage. Arrangementet er en heldags-guidet tur, hvor vi udover at se på fugle, også kommer omkring planterne i området, og områdets forvaltning og fremtid. Der er inkluderet en fuglehåndbog i prisen. Medbring selv kikkert og praktisk tøj. Gerne gummistøvler.

Poul og Johan er begge uddannede biologer og kender området som deres bukselomme. Johan er pt. igang med et PhD projekt på færøerne omkring blandt andet fjeldfugle, men vi er heldige at få ham som kursusholder på denne dag.

Så med i prisen på 279,- er en splinterny god Fuglehåndbog, Guider, Frokost og kaffe og kage! Vi regner med at arrangere kørsel også, hvis nogle skal med fra Randers og de ikke selv har bil.  

Information
  • When

    10. okt. 2021 10:00 - 16:30
  • Where

    Vejlernes Naturcenter, Bygholm Vejle Vej, 9690 Fjerritslev

  • Registration Deadline

    8. okt. 2021 - 23:55

  • Organizer

    Randers Afdeling, IDA Østjylland

  • Available Seats

    23

  • Event Number

    341616