IDA Randers Naturtur: "Natur- og Fugletur til Vejlerne i Thy"


IDA Randers Naturtur: "Natur- og Fugletur til Vejlerne i Thy"
Vi kører i egne biler til Vejlerne i Thy, og mødes ved Vejlernes Naturcenter. Du får en splinterny fuglebog af IDA Randers og frokost og i løbet af turen, ser vi flere skjul, hvor vi ser blandt andet havørn, trane, og går på opdagelse i rørskoven.

Vi kører i egne biler til Vejlerne i Thy, hvor vi mødes ved Vejlernes Naturcenter. Her vil være en introduktion af Poul Kusk og Johan Funder Castenschiold, og vi besøger i løbet af turen flere skjul, hvor vi ser blandt andet havørn, trane, og høre rørdrummens pauken i rørskoven! Vi spiser frokost i Vesløs hvor den står på smørrebrød. Herefter følger vi turen til Han Vejle, hvor IDA Randers er vært med kaffe og kage. Arrangementet er en heldags-guidet tur, hvor vi udover at se på fugle, også kommer omkring planterne i området, og områdets forvaltning og fremtid. Der er inkluderet en fuglehåndbog i prisen. Medbring selv kikkert og praktisk tøj. Gerne gummistøvler.

Poul og Johan er begge specialestuderende i biologi ved Aalborg Universitet og kender området som deres bukselomme. 

Så med i prisen på 279,- er en splinterny god Fuglehåndbog, Guider, Frokost og kaffe og kage! Vi regner med at arrangere kørsel også, hvis nogle skal med fra Randers og de ikke selv har bil. 

Information
 • When

  6. sep. 2020 10:00 - 16:00
 • Where

  Vejlernes Naturcenter, Bygholm Vejle Vej, 9690 Fjerritslev

 • Registration Deadline

  22. aug. 2020 - 23:55

 • Organizer

  Randers Afdeling, IDA Østjylland

 • Available Seats

  2

 • Event Number

  333919