IDA Randers: God spansk vinsmagning inkl. middag

IDA Randers: God spansk vinsmagning inkl. middag
Kom med IDA Randers og Glud vin til Winemakers' Dinner på Carlslund Plantage. Vi skal smage 8 lækre cavaer og rødvine fra det nordøstlige Spanien. Dertil en spansk inspireret menu.

Kom med IDA Randers og Glud vin til Winemaker's Dinner: Pere Ventura & Merum Priorati på Carlslund Plantage i Randers SV, hvor vi skal SMAGE SPANSKE STJERNER! :)

Det bliver en FESTAFTEN, hvor du både kan smage lækre Cava'er fra Pere Ventura og skønne Priorat-vine fra Merum Priorati i det nordøstllige Spanien.
Roger Oféril, der er winemaker hos Merum Priorati, vil præsentere vinene og fortælle om de 2 vinhuse fra Pere Ventura Group.

Vi skal nyde 8 vine. Både Cavaer og rødvine. Dertil spanskinspireret menu.

Praktisk:

  • Vi mødes derude senest kl. 18.15 til registrering, hvorefter arrangementet starter kl. 18.30 og forventes slut ca. kl. 22.00
  • Fortællingerne om vinene foregår altså på Engelsk.
  • Ønsker man at lade bilen stå, kan man evt. tage Randers/Aarhus buslinje 118 som holder ca. 50m fra stedet. (Jf. nuværende busplan ankommer der en bus fra Randers kl. 18.08 og der afgår en kl. 22.23, så det passer faktiske rimelig godt, men hold venligst dig selv ajour med busplanen på www.midttrafik.dk)
  • Hvert IDA medlem kan medbringe op til 3 ledsagere.

IDA Randers:

Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com

Bemærk venligst, at bestyrelsen besvarer IKKE henvendelser på denne e-mail vedr. dette event. Mailen er beregnet til at kontakte bestyrelsen, hvis man vil være aktiv i IDA Randers. :)

Information
  • When

    24. maj. 2019 18:15 - 22:00
  • Where

    Carlslund Plantage, Karlsbergvej 53, 8940 Randers SV

  • Registration Deadline

    20. maj. 2019 - 10:00

  • Organizer

    Randers Afdeling, IDA Østjylland

  • Available Seats

    1

  • Event Number

    331349