Gourmetmiddag på Restaurant Kanalen, Christianshavn med amerikanske vine

Gourmetmiddag på Restaurant Kanalen, Christianshavn med amerikanske vine
Ambitionerne på den kendte Restaurant Kanalen er tårnhøje. Keld Johnsen fra americanwine har med restaurantens dygtige køkkenchefer sammensat en menu, der passer til de gode amerikanske vine, som vi skal nyde denne aften

English text, see below

Restaurant Kanalen er en klassisk restaurant på Christianshavn. Restauranten ligger i et smukt gammelt hus og dens anneks beregnet for selskaber ligger lige over for. Annekset er for nylig blevet flot restaureret.


Kanalen har i mange år stået for moderne og klassisk dansk gastronomi. Det traditionelle køkken hersker med et moderne twist. Grundstammen er det franske køkken, men hele verden er kokkenes legeplads og inspirationskilde. Der arbejdes altid med de bedste råvarer, der kan opdrives på den givne årstid. For et års tid siden fik kvaliteten og gastronomien et stort spring fremad, da Kanalen ansatte Jeppe Foldager. Jeppe er en af de unge danske topkokke. Han deltog i 2013 i verdensmesterskabet for kokke "Bocuse d'Or", som afholdes hvert andet år i Lyon og vandt en sølvmedalje.

Denne aften serveres en spændende middag i annekset på Restaurant Kanalen bestående af velkomstdrink, 4 retters menu inkl. dessert samt kaffe og amerikansk brandy. Hertil har Keld Johnsen udvalgt en række af USA´s spændende vine.

Deltagerpris kr. 750 for 4 retters menu, vine og kaffe for IDA-medlem og én ledsager. Yderligere ledsagere kan tilmeldes for kr. 875 pr. person..

English

The Restaurant Kanalen is a well-known restaurant in Christianshavn across the harbour in the centre of Copenhagen. The restaurant is located in a beautiful old house and its annexe right across used by groups, has recently been restored. The cuisine is French but inspired by ideas from all over the world. The chef is Jeppe Foldager who in 2013 won a silver medal in the "Bocuse d'Or" competition in Lyons.

We shall enjoy a 4 course dinner incl. dessert and coffee with American brandy. Keld Johnsen, Sommelier and importer of American wines, presents the food and wine. Participation fee DKK 750 per person for the IDA member and the first accompanying person for the 4 course dinner with different wines and coffee with brandy.

Participation fee DKK 875 per person for max. two additional accompanying persons

Arrangør/Organiser: John Cederberg, tlf. 2083 8538

johncederberg@mail.dk

Orientering med mail fra SeniorForum IDA København om kommende tilsvarende arrangementer?

SeniorForum vil gerne kunne benytte din mailadresse til at informere dig om fremtidige arrangementer af lignende art.

Hvis du ikke ønsker dette, bedes du informere arrangøren herom, se nedenstående mailadresse.

Modtager du Nyhedsmails fra IDA København?

Hvis ikke, skal du gå ind på MIT IDA og se hvilke nyhedsbreve, du abonnerer på.

I den næste rubrik skriver du IDA København.

I svaret klikker du på "Tilmeld" (skrevet med grønt). Herefter vil du fremover modtage nyhedsmailen fra IDA København.

Husk også at tilføje/rette din e-mailadresse på PROFIL på l MIT IDA på ida.dk.

E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering, aflysning og nyhedsbreve.

Information
  • When

    6. nov. 2019 18:00 - 22:00
  • Where

    Restaurant Kanalen, Wilders Plads 2 , 1403 København K

  • Registration Deadline

    5. okt. 2019 - 23:55

  • Organizer

    SeniorForum, IDA København

  • Available Seats

    6

  • Event Number

    331267