Flashdance The Musical - Operaen - YES ! GULD pladser


Flashdance The Musical - Operaen - YES ! GULD pladser
Flashdance: Musical m/Silas Holst. Det ER vildt - YES, vi har sikret os GULD pladser. Oplev Flashdance på den store flotte scene i Operaen. Billetter er sendt pr. mail 4.1.2019

One and Only Musicalteater præsenterer Flashdance på den store flotte scene i Operaen!

Som GOLD gæst sidder du på nogle af de bedste pladser. Derudover får du:

- det eksklusive FLASHDANCE souvenirprogram,

- udvalgte hits fra musicalen,

- gratis garderobe samt

- en pausedrink-kupon

Det hele står og venter på dig i en GOLD BAG på din plads i salen. Nu kan du nyde din aften og vide, at du har fået i både pose og sæk.

Flashdance The Musical er fortællingen om en ung, stærk kvinde, der kæmper for at udleve sin drøm som professionel danser. Hun møder mange udfordringer på sin vej, men i kampen om at forfølge sin drøm erfarer hun, at kærligheden er det vigtigste brændstof i vejen hertil.

Historien tager dig med tilbage til 1980’erne med hits som: 

What A Feeling, 
Maniac, 
I Love Rock & Roll 

Med et stort live-band, landets dygtigste dansere og Silas Holst og Sicilia Gadborg i hovedrollerne kan du allerede nu glæde dig til en storslået,festlig og meget romantisk musicaloplevelse.

Handlingen i Flashdance:

Om dagen knokler 18-årige Alex Owens (Sicilia Gadborg) som svejser på det lokale stålværk i Pittsburgh. Om aftenen danser hun på bar for at tjene penge til at kunne forfølge sin drøm om at komme ind på byens prestige-fyldte danseskole og blive professionel danser.

Da chefen på stålværket Nick Hurley (Silas Holst) en tilfældig aften får øje på Alex, der danser på scenen i baren, forelsker han sig straks og en ikke uproblematisk romantisk historie begynder at udspille sig mellem de to.

Nick vil gerne hjælpe Alex med dansedrømmen og skaffer hende en audition på danseskolen.

Alex er vant til at klare tingene selv, og det er først til sidst, hun finder ud af, at kærligheden er den vigtigste styrke, når man vil udleve sine ambitioner og drømme.

Filmen Flashdance fik premiere i 1983 og solgte for flere millioner dollars over hele verden. Der er derfor lagt op til en vaskeægte 80’er pop-musical med permanentet stort hår og benvarmere.

Billetter er sendt pr. mail 4.1.2019. Hvis ikke du har modtaget dem, så kontakt venligst i god tid IDA for afklaring.

Kulturforums arrangør er Birgit Røbel.

Tilmeldingen er bindende.

Information
 • When

  6. jul. 2019 15:00 - 17:30
 • Where

  Operaen på Holmen, Ekvipagemestervej 10 - Holmen, 1438 København K

 • Registration Deadline

  23. feb. 2019 - 23:55

 • Organizer

  KulturForum, IDA København

 • Event Number

  322939