FarmFun besøg incl. frokost

FarmFun besøg incl. frokost
Velkommen til en af Nordjyllands BEDSTE LEGEPLADSER for både store og små!

Ankomst:

Kl. 10: Ankomst til Farmfun og udlevering af billetter. Vi har eget bord i parken hvor det er muligt at have jakker tasker osv. Vi vil også have bålplads og der vil være sørget for snobrødsdej og popcorn ristning. Ellers på egen hånd i parken.  

Beskrivelse af parken

FarmFun er i et naturskønt område med skov, marker og børnevenlige strande. Vi har været en dyrepark og legeland siden 1996, som altid har været kendetegnet ved vores meget åbne og frie tiltag. Her er der en kæmpe blanding af både eksotiske dyr og bondegårdsdyr, og der er et hav af adskillige aktiviteter ‒ både inden- og udendørs ‒ der kommer til at holde børn af alle aldre i gang. Det er sted med god kombination af gammeldags leg og at komme tæt på dyr, hvor børnene også i mange tilfælde kan komme op og a'e dem. Der er meget frit, åbent og der er masser af plads til at opleve en helt masse sjov! 

Frokost:

Kl. 12: Grill selv: IDA Vendsyssel vil være værter for en omgang Hotdogs med det hele. I er også velkommen til at medbringe jeres eget kød, salat osv. IDA Vendsyssel vil også sørge for drikkevarer. 

Eftermiddag:

Efter Kl. 12 er det på egen hånd igen indtil folk er trætte og tager hjem. Se evt. Farmfuns hjemmeside for mere info : Farm Fun | Tag hele familien med i vores dyrepark i Nordjylland 

I løbet af dagen vil der, hvis vi er heldige, være mulighed for ponyridning og traktorkørsel!

Information
  • When

    10. sep. 2022 10:00 - 17:00
  • Where

    Farm Fun, Jerupvej 155, 9982 Ålbæk

  • Registration Deadline

    7. sep. 2022 - 23:55

  • Organizer

    Vendsyssel Afdeling, IDA Nord

  • Available Seats

    22

  • Event Number

    345999