Familiekoncert: Babulja i Toldkammeret

Familiekoncert: Babulja i Toldkammeret
Babulja er et topunderholdende orkester, der spiller musik fra alle verdenshjørner, leveret helt ud over kanten. Orkesteret har de senere år spillet ca. 50 koncerter om året og har dermed mange kilometer i benene, når det handler om at optræde for børn.

Med sange om alt fra piger til Piratos er der altid lagt op til smil på læben hos både børn og voksne. Oplev django, polka, svensk folklore, reggae, cubansk, brazil, sørøverskrammel og jazz, håndspillet fra A-Z. Orkesteret udfordrer, underholder og inkluderer publikum.

Babulja præsenterer mange forskellige instrumenter som sousafon, melodica, klaver, bas, trommer, klarinet, elguitar og percussion. Alle i orkesteret synger og tager del i at gøre oplevelsen for publikum så nærværende som mulig.

Musikken er energifyldt, direkte involverende og tekstuniverset er særligt skrevet til målgruppen. Med rim og remser, bevægelseslege, call-respons sikrer vi at holde koncerten interessant.

Målgruppen er primært børn i alderen 4-8 år og materialet, der spilles, er egne kompositioner. Vi har stor fokus på interaktion med publikum gennem sang, klap og råb. Efter aftale med orkesteret, kan vi undervejs i koncerten lave et stomp-forløb, hvor alle, der vil, kan spille med på murerbaljer.

Orkesteret

Henrik Silver: Sousafon, melodica, klaver, percussion og kor
Martin Seidelin: Trommer, percussion og kor
Albert Raft: Bas, klarinet, saxofon, percussion og kor
Thomas Soubak: Guitar, percussion og sang. 

Sted: Toldkammeret – Find vej

Tid: kl. 11.00

Døre: kl. 10.30

Alder: fra ca. 3 år

Placering: Unummererede pladser

Varighed: Ca. 1 time

Billetpris er inkl. juice og noget sødt til børn før koncert.

Information
  • When

    16. dec. 2023 10:30 - 12:00
  • Where

    Toldkammeret, Havnepladsen 1, 3000 Helsingør

  • Registration Deadline

    16. dec. 2023 - 10:25

  • Organizer

    Øresund Afdeling, IDA Nordsjælland

  • Available Seats

    1

  • Event Number

    349116