F-35 The Inside Story of the Lightning II - Foredrag om udvikling af F-35 kampflyet - Online

F-35 The Inside Story of the Lightning II - Foredrag om udvikling af F-35 kampflyet - Online
Deltag online i foredrag med Charles T (TOM) Burbage som er hovedforfatter til den i USA netop udkomne bog: F35 The Inside Story of the Lightning II.

“THE INSIDE STORY OF THE MOST EXPENSIVE AND CONTROVERSIAL MILITARY PROGRAM IN HISTORY, AS TOLD BY THOSE WHO LIVED IT” *

Charles T (TOM) Burbage er hovedforfatter til den i USA netop udkomne bog: F35 The Inside Story of the Lightning II. Han har givet tilsagn om at holde foredrag for IDA Militærteknik's medlemmer om de store udfordringer, der har været i programmet og som flere gange var tæt på at standse programmet. Det overlevede og inden for de næste måneder vil F35 nr.1000 blive leveret.

Fra 2015-2023 har Tom været Chairman of the Board for TERMA North America.

Tom Burbage har været testpilot i US Navy med 3000 flyvetimer i 38 forskellige fly, samt han har en Master in Aeronautical Science og en Bachelor in Aeronautical Engineering.

Tom Burbage vil komme ind på følgende emner:

 • the weight challenge (SWAT)
 • the software challenge
 • the ejection seat challenge
 • the challenge of taking stealth to sea
 • det oprindelige partnerskab og udviklingen af det internationael partnerskab efter invasionen af Ukraine

*Fra bogens omslag, der også nævner medforfatterne Doctor Betsy Clark, PhD,  Director Adrian Pitman og Navy Captain David Poyer.

NB: Foredraget gennemføres på US-engelsk.

______________________

Spar entrebilletten ved at tilmelde dig netværket inden du tilmelder dig arrangementet
Er du medlem af netværket IDA Militærteknik, er der gratis deltagelse.
Meld dig ind i IDA Militærteknik, inden du tilmelder dig. Tilmeld dig her (Husk du skal være logget på ida.dk).

(Et medlemskab af IDA Militærteknik er gratis og uforpligtende for IDA-medlemmer og du kan være medlem af alle de netværk du ønsker) 

______________________

Arrangør: IDA  Militærteknik - IDA, Ingeniørforeningen.

Meld dig ind i IDA Militærteknik - Spar entrebilletten ved at tilmelde dig netværket inden du tilmelder dig arrangementet
Medlemskab af IDA Militærteknik er gratis for IDA medlemmer, er du ikke medlem, så meld dig ind her inden du tilmelder dig (Husk du skal være logget på ida.dk). 

Ikke IDA medlem: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Er du ikke medlem af IDA, kan du tilmelde dig IDA Militærteknik som gæstemedlemskab via denne formular, årligt gebyr kr. 500,-. Firmamedlemskab kan tegnes via denne formular.

Alle kan tilmelde sig IDA Militærteknik's nyhedsmail og få info om de sidste nye arrangementer: Tilmeld dig nyhedsmail her.

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på: webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten når du har tilmeldt dig arrangementet. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste. Ved nogle arrangementer Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement, hvis du tidligere har givet samtykke eller har givet samtykke til dette i forbindelse med tilmeldingen. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres desuden navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke længere fremgå af deltagerlisten.

Du kan læse mere om samtykke her, https://mit.ida.dk/mine-samtykker-praeferencer-og-vilkaar.

Når du er tilmeldt som deltager på dette arrangement, vil du også automatisk modtage info om næste arrangement indenfor samme fagområde.

Information
 • When

  28. sep. 2023 18:00 - 19:15
 • Where

  Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

 • Registration Deadline

  28. sep. 2023 - 17:00

 • Organizer

  IDA Militærteknik

 • Available Seats

  112

 • Event Number

  351322