En dag i Givskud Zoo med mad og is


En dag i Givskud Zoo med mad og is
Et besøg i GIVSKUD ZOO er meget mere end et klassisk zoobesøg, som du kender det fra andre danske zoos. Du får også en fantastisk safarioplevelse og et besøg i den store dinosaurpark. Der er inkluderet en madbillet samt is billet i prisen.

Velkommen i GIVSKUD ZOO.

Én billet - tre vilde oplevelser

Velkommen i GIVSKUD ZOO. Her får du adgang til tre vidt forskellige oplevelser på samme billet: zoo til fods, safaripark i egen bil og den imponerende dinosaurpark. I 2018 udvides med udstillingen "Tilbage til istiden", der besøges til fods.

Et besøg i GIVSKUD ZOO er meget mere end et klassisk zoobesøg, som du kender det fra andre danske zoos. Du får også en fantastisk safarioplevelse og et besøg i den store dinosaurpark og istidsudstillingen.

Vil du have det optimale ud af dagen, skal du afsætte fem-seks timer til besøget i GIVSKUD ZOO.

Lad solen skinne eller regnen falde. Du kan tage din bil med ind og nyde dagen derfra. Du kører rundt til oplevelserne, på safari mellem dyrene og direkte til de tre stop, P1 - P2 og P3. Her går du til zoodyrene , dinosaurparken, legepladser, aktivitetsområder og spisesteder.

Dinosaurpark

Gå 150 mio. år tilbage i tiden, og se de kæmpestore dinosaurer, der ser meget virkelighedstro ud i de flotte skovomgivelser.

Tilbage til istiden

Mød de kæmpestore giganter som gik omkring i Danmark i istiden. Find ud af hvordan menneskene levede i den kolde tidsalder – og hør om hvordan istiden formede det landskab, vi kender i dag.
I 2018 og 2019 kan du opleve fortiden i GIVSKUD ZOO i form af den spændende udstilling ”Tilbage til istiden”.

Udstillingen ”Tilbage til istiden” fylder et 12.000 m2 stort område i GIVSKUD ZOO og rummer masser af oplevelser og aktiviteter for hele familien.
Du bliver taget med tilbage i tiden og får mulighed for at lære meget mere om den kolde fortid, og om hvordan man kan trække tråde fra istiden og frem til i dag.

Der er en interaktiv udstilling om, hvordan isen og vandets enorme kræfter skubbede til og formede landskabet.
Du kan gå på opdagelse blandt fortidens fascinerende dyr og opleve 15 modeller af blandt andet mammutter og uldhårede næsehorn – alle i naturlig størrelse.

Du kan lære mere om, hvordan mennesker levede – og ikke mindst overlevede - i istiden, hvor temperaturen var 10 til 15 grader koldere end i dag.
Og så bliver det muligt at møde en dyreart, som overlevede istiden og stadig findes i dag, nemlig rensdyr.

Safari Grill

GIVSKUD ZOOs spisested for dem, der elsker fastfood. Safari Grill er placeret lige ud til en af parkens store legepladser og området med klappegeder (P3).

Inkluderet i prisen er:

Simbas livret, Girafguf eller Dyrepassermenu. (Mod en merpris kan menuerne "opgraderes")

Hertil kommer en voucher til is (værdi 33 kr/stk)

- Husk drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Alle burgerbøffer er lavet af dansk kød fra Himmerlandskød. Alle burgere serveres også med kylling, hvis dette ønskes. Burgere kan ligeledes laves med glutenfrit brød.

- Flere informationer kan findes på https://www.givskudzoo.dk/

For de interesserede kan billetten i løbet af dagen mod en merpris ombyttes til et årskort.

Information
 • When

  9. jun. 2019 10:00 - 18:00
 • Where

  Givskud Zoo, Løveparkvej 3, 7323 Give

 • Registration Deadline

  30. maj. 2019 - 23:30

 • Organizer

  Herning Afdeling, IDA Vestjylland

 • Available Seats

  2

 • Event Number

  331159