Edge computing på fabriksgulvet – ESP32 Camera Workshop

Edge computing på fabriksgulvet – ESP32 Camera Workshop
Dansac og IDA Embedded inviterer til workshop hvor Dansac vil vise hvordan embedded vision systemer og machine learning bruges til forebyggende vedligeholde på deres robotter og samlebånd. Derefter workshop med ESP32 kamera modul.

I samarbejde med Dansac, i Fredensborg, inviterer IDA Embedded til workshop hvor Nikolaj Pedersen og Tobias Ottsen, fra Dansac, vil vise hvordan de bruger embedded vision systemer og machine learning til forebyggende vedligeholdelse på deres robotter og samlebånd. 

Der er en åbenlys forskellighed mellem industriens traditionelle PLC’er og det open source hardware/software miljø som er blomstret op i kølvandet på Raspberry pi og Arduino over de sidste 10 år. 

Industrielle PLC’er er dyre, svært tilgængeligt, men med et pålidelighedskrav som understøtter udfordrende miljøer og 24/7 drift. Dette passer bare ikke med industri 4.0, hvor dynamik og konstant udvikling er et reelt ønske.

Dansac har fundet en vej, hvor de uden at gå på kompromis med pålidelighed og PLC’ens lukkede verden, kan opbygge overvågningssystemer ved hjælp af open
source hardware og vision systemer, som de selv sammensætter og programmere i Python og andre let tilgængelige udviklingsmiljøer. De har udviklet simple billedegenkendelses-algoritmer som kan detektere anormaliteter i deres systemer som kører 24/7. Dette giver dem unikke muligheder for at finde root cause og den måde løse problemer før de op står.

Vi starter med en live demo af Dansac vision system, og i den efterfølgende workshop bygger vi et simplet wireless connected vision system, baseret på et
ESP32 camera modul.

Workshoppen kører i to tracks: Begynder og Avanceret:

Basic: Vi starter med at installere ESP32 udviklingsmiljøet og gennemgår hvordan ESP-IDF’et er bygget op og hvordan man kommer i gang med at udvikle på platformen.

Avanceret: Du har et fungerende ESP32 udviklingsmiljø installeret og vi går direkte i gang med, at lave simple mønstergenkendelse på billede-stream fra modulets kamera. 

Obs! Medbring din computer - Du får udlevet et ESP32 camara modul som vi skal bruge under workshoppen.  

Dansac er en virksomhed i Fredensborg som designer, produceret og sælger stomi produkter i hele verden. Dansac har genne 4 årtier innoveret deres produkter og produktion metoder. For et par år siden startede Dansac en lille gruppe som arbejder målrettet med ny teknologi til fremtidig vedligeholdelse og optimeringsopgaver.

IDA Embedded er et landsdækkende fagteknisk fællesskab og arrangere møde og workshop. Workshoppen ledes af Jørgen Kragh Jakobsen som har flere års erfaring med workshops og udviklings miljøet omkring ESP32. 

ANYONE CAN JOIN - Most of IDA's events are open to everyone, but you must have an IDA user profile in order to participate. It's free and non-binding - create a user profile now. As a member of IDA, you get a discount on many of our events, so please sign in with your member login when you sign up for an event. Read more about the benefits of an IDA membership here.

Information
 • When

  10. nov. 2021 17:00 - 21:00
 • Where

  IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V

 • Registration Deadline

  9. nov. 2021 - 23:55

 • Organizer

  IDA Embedded

 • Available Seats

  16

 • Event Number

  342166

Price
 • Student member

  0 kr.

 • Students, not a member of IDA

  100 kr.

 • Corporate member

  150 kr.

 • Member of the organizer

  150 kr.

 • Vacant

  150 kr.

 • Member

  150 kr.

 • Senior member

  150 kr.

 • Participant, not a member of IDA

  250 kr.