DR Big Band og Sinne Eeg - Efterårsjazz


Efter mange års musikalsk flirt er DR Big Band og den danske jazzdiva Sinne Eeg gået ”all in” på et tæt, musikalsk samarbejde. Med sin særlige kombination af lækker amerikansk ”sound” og cool nordisk spillestil er DR Big Band den perfekte ramme om Eeg.

SWINGENDE, SYNGENDE OG GYNGENDE MED VORES ALLERBEDSTE JAZZMUSIKERE

Efter mange års musikalsk flirt er DR Big Band og den danske jazzdiva Sinne Eeg gået ”all in” på et tæt, musikalsk samarbejde.

Med sin særlige kombination af lækker amerikansk ”sound” og cool nordisk spillestil er DR Big Band den perfekte ramme om vores internationalt anerkendte danske jazzdiva: Sinne Eeg.

Ved denne koncert kommer du helt tæt på Sinne Eeg som både sangskriver, komponist og ikke mindst sangerinde, mens DR Big Bands 19 forrygende musikere folder sig ud i hele perlerækken af iørefaldende numre plus nogle af jazzens store hits, som er en del af både DR Big Bands og Sinne Eegs musikalske DNA.

Frederiksborg Gymnasium har ikke parkering, men parkering kan sikkert findes på Teglgårdssøens parkering på Hammersholtvej, beregn god tid, der er unummererede pladser og et kort stykke at gå.

Information
 • When

  10. nov. 2019 16:00 - 18:00
 • Where

  Frederiksborg Gymnasium, Carlsbergvej 15, 3400 Hillerød

 • Registration Deadline

  22. okt. 2019 - 23:55

 • Organizer

  Hillerød Afdeling, IDA Nordsjælland

 • Event Number

  333125