Danmarks Robotfestival - Universe Science Park

Danmarks Robotfestival - Universe Science Park
Foreningen Robot Makers præsenterer for første gang Danmarks Robotfestival, i Universe Science Park på Als.

Foreningen Robot Makers præsenterer for første gang Danmarks Robotfestival, i Universe Science Park på Als.

Danmarks Robotfestival er en ny festival for børn og barnlige sjæle, der er vilde med at lege med teknik og bygge robotter. Robotfestivalen sætter fokus på robotter i Danmark, og vil fremme interessen for robotter blandt børn og unge.

Publikum kan lege sig til viden om robotter i de mange åbne workshops. Børn og voksne kan designe og bygge robotter, eller blive udfordret af læringsrobotter, eller programmere avancerede industrirobotter.

På robotfestivalen vil man også kunne opleve en række robothold udfolde sig på festivalens arena i de forskellige robotkonkurrencer. Her dyster holdene med deres robotter i robotsumobrydning og kørsel i robotlabyrinten.

Læs mere her: https://danmarksrobotfestival.dk/.

Tag hele familien med. Som medlem af IDA kan du deltage og du får 25% rabat på dagsprisen for billetten for op til 6 personer, ved indgangen (5 ledsagere). Du skal blot fremvise IDA APP'en ved indgangen. Har du den ikke kan du finde den enten via App Store eller Google Play. Søg på ”IDA”.

Du kan også komme gratis ind hvis du stiller med et hold. Alle der aktivt deltager i robotkonkurrencen eller stiller op med den stand kommer ind gratis.

Tilmelding er ikke nødvendig, men hvis du ønsker at deltage, vil vi bede dig om at melde dig, så vi i IDA ved om det er interessant for vores medlemmer. Bemærk at prisen er adgangsbilletten til Univers.

Information
 • When

  11. maj. 2019 10:00 - 17:00
 • Where

  Danfoss Universe, Mads Patent Vej 1, 6430 Nordborg

 • Registration Deadline

  10. maj. 2019 - 23:55

 • Organizer

  Sønderjylland Afdeling, IDA Syd

 • Available Seats

  987

 • Event Number

  330385