Crepepapir blomster-workshop i Værløse

Crepepapir blomster-workshop i Værløse
Workshop hvor vi laver kreative crepepapir blomster under kyndig og professionel vejledning. Materiale vil udleveres og der vil være drikkelse og snacks undervejs.

Er du klar til at udforske din kreative side og skabe smukke blomster, der er både miljøvenlige og langtidsholdbare? Vores crepepapirsblomster-workshop er det perfekte sted at opleve glæden ved håndværk og samtidig nyde gode samtaler og afslappende øjeblikke.

Workshoppen inkluderer:

Materialer: Alt det nødvendige materiale til at lave crepepapirsblomster, herunder crepepapir i forskellige farver, tråd, lim, saks og andre værktøjer.

Kyndig vejledning: Professionel og erfaren instruktion fra en dygtig underviser, Anisa Sheriff, ejer af “Make Your Flower”, som guider dig gennem processen trin for trin.

Inspiration og kreativ atmosfære: En inspirerende og kreativ atmosfære, hvor man kan lære nye teknikker og dele ideer med andre deltagere.

Færdige blomster: De smukke blomster, du som du laver under workshoppen, kan tage med hjem og bruge til dekoration eller gaver.

Mulighed for netværk: En chance for at møde andre IDA-medlemmer med lignende interesser og måske endda skabe nye venskaber eller samarbejdsmuligheder.

Forfriskninger: Der vil være vand, sodavand og nogle snacks.

Tag med os på en rejse af kreativitet, afslapning og bæredygtighed! Vi ser frem til at dele denne unikke oplevelse med dig.

Erfaring ikke nødvendig. Medbring blot entusiasme og et åbent sind. 

IDA-ansvarlig: Kamilla Emde, mobil 21242291, IDA Furesø-Egedal.

Fotokredit: Bastian Junker. https://www.bastianjunker.com/workshop  

Information
  • When

    29. okt. 2024 18:30 - 21:30
  • Where

    Satellitten, Bymidten 46, 3500 Værløse

  • Registration Deadline

    13. okt. 2024 - 23:55

  • Organizer

    Furesø-Egedal Afdeling, IDA Nordsjælland

  • Event Number

    355821