Creative space 2.0

Creative space 2.0
Vi gentager succen dette semester med to IDAxCreative Space events :) Vil du sætte et personligt præg på dine julegaver til dine kære i år, så kom og udfold dine kreative evner hos Creative Space!

Hos Creative Space er der mulighed for at male dit helt eget og unikke keramik. Behold din kreation for dig selv eller giv det som en enestående gave. Der er rig mulighed for at komme i kontakt med dine kunstneriske sider eller blot få en aften i hyggeligt selskab.

Til eventet males der på en forudvalgt skål eller kop - dette svarer du på ved tilmelding for at være sikker på, at butikken har det vi skal bruge. Der vil komme et obligatorisk spørgsmål som lyder "ønsker du at male på en skål?" Hvis du svarer nej, betyder det selvfølgelig at du maler på kop;)

Det er ikke muligt at bytte skålen eller koppen til noget andet, derimod kan man sagtens tilkøbe ekstra hvis man vil male noget andet eller blot mere keramik.

Personalet fra Creative Space giver en kort introduktion og sørger for at vi kommer godt i gang. Billetten inkluderer et glas bobler i form af rosé, kaffe, te eller saft.

Vi glæder os til at se jer til en kunstnerisk og hyggelig aften.

 

Praktisk information:

Det er ikke tilladt at medbringe egen mad og drikke hos creative space.

Du bedes fremvise din billet på Hello Fellow appen, når du ankommer til arrangementet.

Ved spørgsmål mv. kontakt arrangementsansvarlig Emilie Balleby Andersen på emiliejba@m.ida.dk. Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud før afmeldingsfristen. I tilfælde af udeblivelse uden afbud opkræves et “no show fee” svarende til 200kr. for dette arrangement. Afbud kan meldes på www.mit.ida.dk
 

Information
  • When

    16. nov. 2022 16:45 - 18:45
  • Where

    Creative Space, Studsgade 7, 8000 Aarhus C

  • Registration Deadline

    7. nov. 2022 - 23:55

  • Organizer

    Kurser med studenterforeninger

  • Available Seats

    3

  • Event Number

    346779