Cirkusrevyen 2020. Middag og revy på Bakken 


Cirkusrevyen 2020. Middag og revy på Bakken 
Cirkusrevyen på Dyrehavsbakken er Danmarks største revy. Den er kendt af alle og ses af mere end 100.000 revygæster hver sommer. Tag med SeniorForum København til middag og revy.

Når Ulf Pilgaard i 2020 fejrer sin 40. sæson i Cirkusrevyen og sin 80 års fødselsdag liver det samtidig hans sidste sæson i teltet. Det bliver et stort år med fejring af Ulf Pilgaard, når han sammen med Lisbet Dahl, Niels Ellegaard samt Cirkusrevy-debutanterne Mille Lehfeldt og Carsten Svendsen indtager scenen i teltet på Bakken. Niels Ellegaard er efter et års pause tilbage i Cirkusrevyen.

Cirkusrevyen 2020 får to helt nye ansigter på plakaten. Mille Lehfeldt har siden barndommen medvirket i en lang række film, serier og teaterforestillinger. Nu går Mille Lehfeldt i fodsporene på sin mor Kirsten Lehfeldt, der i 1985 og 1986 stod på scenen i Cirkusrevyen. Carsten Svendsen har allerede medvirket en hovedrolle i Det ny Teaters "The Book of Mormon" og har været med i Ganløse Revyen og i Hjørring Revyen, men næste år går turen til Klampenborg og Cirkusrevyen.
Cirkusrevyens instruktør Lisbet Dahl glæder sig til at arbejde sammen med næste års hold om at skabe endnu en sjov og underholdende forestilling.
Mon ikke vi genhører og genser James Price som kapelmester i spidsen for revyens orkester?

Inden vi kl. 20 i cirkusteltet skal se den underholdende revy rulle over scenen, mødes vi til en festlig optakt på Restaurant Bondestuen kl. 17.30 i form af en 3 retters menu bestående af en snitte med laks som forret, hovedretten er uruguaybøf med bearnaisesauce samt til slut dessert. Et glas vin, en vand eller et stort glas fadøl er inkluderet i prisen

Bindende tilmelding. Billetter tilsendes elektronisk pr. e-mail og skal printes af deltageren. Når billetterne er udsendt, kan de ikke returneres.


Deltagerprisen dækker billet til Cirkusrevyen i bedste kategori (A-billetter på række 11 - 13) og middag inkl. drikkevarer som nævnt ovenfor.

Arrangør: John Cederberg, tlf. 2083 8538

mail: johncederberg@mail.dk

Modtager du Nyhedsmails fra IDA København?

Hvis ikke, skal du gå ind på MIT IDA og se hvilke nyhedsbreve, du abonnerer på.

I den næste rubrik skriver du IDA København.

I svaret klikker du på tilmeld (skrevet med grønt). Herefter vil du fremover modtage nyhedsmailen fra IDA København.

Husk også at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk.

E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering, aflysning og nyhedsbreve.

* ANYONE CAN JOIN - Most of IDA's events are open to everyone, but you must have an IDA user profile in order to participate. It's free and non-binding - create a user profile now. As a member of IDA, you get a discount on many of our events, so please sign in with your member login when you sign up for an event. Read more about the benefits of an IDA membership here.

Information
 • When

  27. maj. 2020 17:30 - 22:30
 • Where

  Restaurant Bondestuen, Dyrehavsbakken, Dyrehavsbakken, 2930 Klampenborg

 • Registration Deadline

  15. maj. 2020 - 23:55

 • Organizer

  SeniorForum, IDA København

 • Event Number

  333826

Price
 • Member of the organizer

  kr. 725

 • Vacant

  kr. 725

 • Member

  kr. 725

 • Senior member

  kr. 725

 • Student member

  kr. 725