Askepot - Ballet og rundvisning på Opera

Askepot - Ballet og rundvisning på Opera
Kom med på en rundvisning lige før forestillingen starter og mærk stemningen i huset før det går løs, og så med denne insider viden, oplev selv forestilling Askepot på Prokofjevs smukke musik. Bedste biletter - række 8

Temarundvisningerne retter sig mod en aktuel forestilling, denne gang balletten Askepot. Vi følger husets rytme, og vi viser rundt både foran og bag scenen. Du vil i løbet af rundvisningen også blive introduceret til den aktuelle opsætning af forestillingen.

Varighed 45 min.

Kærlighed ved første blik – hvem drømmer ikke om det?

En kærlighed så stærk, at ingen og intet kan ødelægge den. Det er, hvad Askepot og prinsen oplever, da de mødes til bal på slottet.

Eventyret om Askepot er kendt og elsket af ethvert barn, og i Gregory Deans ballet-udgave er der skruet helt op for romantikken. Til Prokofjevs smukke musik fortælles historien om den fattige pige med det gode hjerte, der trods store forhindringer på sin vej gudskelov til sidst kan konstatere, at retfærdighed og kærlighed kommer til den, der fortjener det.

Denne version af Askepot tager udgangspunkt i Charles Perraults fortælling fra 1697, og den har alt, hvad et rigtigt eventyr skal rumme: glæder og sorger, det godes triumf over det onde, og de elskende, der må gå så skrækkelig meget igennem, før det hele kan ende lykkeligt. Og dertil det udødelige persongalleri: en særdeles ond stedmor og to ualmindeligt intrigante stedsøstre, men heldigvis også en magisk gudmor, en skare af blide feer og en yderst charmerende prins.

Børn er velkomne i alle ældre, men anbefales fra 7 år.


Information
 • When

  4. feb. 2024 13:30 - 17:30
 • Where

  Operaen på Holmen, Ekvipagemestervej 10 - Holmen, 1438 København K

 • Registration Deadline

  3. feb. 2024 - 23:55

 • Organizer

  Øresund Afdeling, IDA Nordsjælland

 • Event Number

  351324