Advanced Leadership Program - Business Recoded (1) - Bemærk nye datoer!


Advanced Leadership Program - Business Recoded (1) - Bemærk nye datoer!
Nu kan du få den nyeste viden om ledelse direkte fra nogle af verdens førende business schools leveret som virtuel holdundervisning over 5 halvdags moduler. Der er 40% rabat til medlemmer af IDA.

”Business Recoded” er et forløb, som får dig til at tænke anderledes og skabe nye muligheder for dig selv og din virksomhed. Du lærer de allernyeste teorier inden for strategi, innovation og lederskab fra verdens mest innovative iværksættere. Og du bliver undervist af bl.a. Global Thought Leader, professor Peter Fisk, som giver dig værktøjer til at tænke fremtidens krav og muligheder ind i dit lederskab.
 • Du får den nyeste viden om strategi og innovation fra verdens mest innovative ledere
 • Bliv undervist af professor og forfatter til en række bestsellers om innovation, Peter Fisk
 • Få konkrete værktøjer til at accelerere dit lederskab og understøtte innovation

Kursusdatoer: De efterfølgende datoer hedder: 10-3, 16-3, 23-3 samt den 13-4 alle i tidsrummet fra kl. 09:00-13:30. (Efter tilmeldingsfristen vil du blive tilmeldt de andre kursusdage).

Sprog: Uddannelsen foregår på letforståeligt engelsk og du kommer igennem forløbet til at fokusere på en række vigtige aspekter af hvordan du som leder understøtter vækst og innovation i fremtiden.

Målgruppe: Ledere, konsulenter og nøglemedarbejdere som ønsker at få inspiration og viden fra nogle af verdens mest innovative iværksættere og ledere.

Undervisningsform: Uddannelsen afholdes virtuelt over fem halve dage (4.5 time hver gang) over en periode på to måneder. Vi skifter imellem indlæg, cases og praktiske øvelser med en høj grad af interaktion med og mellem deltagerne. Mellem modulerne er der hjemmeopgaver og forløbet afsluttes med en mindre projekt om strategi, forretningsmodeller eller ledelse i egen organisation. Peter Fisk vil være sparringspartner for dig her. Du modtager et certifikat fra European Business Academy efter uddannelse.

Arrangør: IDA Lederforum i samarbejde med European Business Academy, som står for afviklingen.

Pris:
8.790,- kr. for IDA-medlemmer
14.650 kr. for ikke-medlemmer

Prisen omfatter undervisning, bøger og materialer.

Platform: Den anvendte platformen er Zoom. Det er European Business Forum, som står for selve afviklingen af webinaret og ikke IDA, hvorfor IDA ikke kan stilles til ansvar for teknikken eller kvaliteten.

Tilmeldingsprocedure: Når du har tilmeldt dig eventen vil du dagen før hver kursusforløb modtage et link til det kommende online kursusforløb.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Information
 • When

  17. mar. 2021 09:00 - 13:30
 • Where

  Online kursus via Zoom

 • Registration Deadline

  24. feb. 2021 - 12:00

 • Organizer

  IDA Lederforum

 • Available Seats

  398

 • Event Number

  339012