Aarhus Mini Maker Faire 2019


Aarhus Mini Maker Faire 2019
Prøv micro:bits, udfordre dig og dine venner i at spille Robot Bob, tegn med Doodle Bot og deltag i det sjove aktivitetsløb "Emma Gads råd i en digital nutid". Derudover kan du opleve showet "Cybersikkerhed i børnehøjde" /For English, see below.

For English, see below

Kom til Mini Maker Faire på Dokk1 i Aarhus i efterårsferien og mød IDA blandt de mange stande med spændende teknologiske frembringelser.

Besøg IDAs stand hvor børn og deres voksne kan få viden og værktøjer om, hvorfor cybersikkerhed er vigtigt for hele familien og hvordan du kan beskytte dig selv, dine venner og familie på nettet. Og så kan du prøve aktivitetsløbet "Er Emma Gad stadig aktuel i en digital virkelighed?"

Når du har lært om cybersikkerhed er du måske klar til at lege?
Du kan spille ”Robot Bob” eller prøve en ”Tegne-Bot,” som er en LEGO Mindstorms-robot med en tusch. Du kan også lege med Micro:bit - Blikende hjerter, lyskryds og Bot-biler mm.

Om Maker Faire:

Et Maker Faire er en gør-det-selv festival – en familievenlig event for opfindelser, kreativitet og ideer, og en fejring af Makerbevægelsen – tanken om gør-det-selv. Det er et sted, hvor folk viser, hvad de er i gang med at skabe, og deler, hvad de er i gang med at lære.

Det første Maker Faire blev afholdt i San Mateo, Californien, og løb i af stablen i år for tolvte gang med 1300 makers og 150.000 besøgende. World Maker Faire i New York er en anden flagskibsevent, som på bare fem år er vokset til mere end 900 makers og 90.000 besøgende. Der afholdes på verdensplan 31 Maker Faires på steder som Detroit, Atlanta, Berlin, Paris, Rom, Tokyo og Shenzhen. Derudover afholdes der mere end 150 lokalt arrangerede Mini Maker Faires i USA og resten af verden.

NB: Tilmelding skal ske på Mini Maker Faires Eventbrite site. Entréen er gratis, men de vil gerne have tilsagn om, hvor mange der kommer. Se i øvrigt mere om arrangementet på makerfaireaarhus.dk.

Åbningstid 10:00 - 16:00 både lørdag 12/10 og søndag 13/10


ENGLISH

Aarhus Mini Maker Faire is an annual event in Dokk1 where DIYers from Denmark and abroad show off their projects and ideas. Aarhus takes part in the worldwide series of Maker festivals showing off people's creativeness regarding science, art and technology.

Please visit makerfaireaarhus.dk to see more about the venue and the participants. Admittance is free, but please register using the Eventbrite-link on makerfaireaarhus.dk

Opening hours 10:00 am - 04:00 pm Sat October 12th and Sun October 13th

Information
 • When

  From: 12. okt. 2019 - 10:00 To: 13. okt. 2019 - 16:00
 • Where

  Dokk1, "UDSIGTEN" Hack Kampmanns Plads 2 AARHUS HAVN, 8000 Aarhus C

 • Registration Deadline

  12. okt. 2019 - 09:30

 • Organizer

  IDA Østjylland

 • Available Seats

  994

 • Event Number

  333459