Østerssafari ved Oddesund

Casanova spidst 50 af dem hver dag.. Med udgangspunkt i Oddesund Nord tager på jagt efter de skallede dyr. Vi indsamler og tilberede på 6 forskellige måder. Hertil rigeligt med vin med bobler.

Under vandoverfladen ved Oddesund findes en af verdens bedste, frækkeste og mest eftertragtede delikatesser - østers.

Casanova spidst 50 af dem hver dag, og den danske konge kvitterede med dødsstraf hvis danskerne indsamlede østers til eget forbrug.
Det er der ændret på nu, hvor vi med udgangspunkt i Oddesund Nord tager på jagt efter de små skallede fyre folk tidligere satte livet på spil for at få fingeren i.  
Naturvejleder, Jens Hedevang, fra Hedevang Outdoor tager os med på en tur hvor vi vil lære mere om østersens forunderlige liv. Vi skal lære tips og tricks til fangsttidspunkter og gode indsamlingsstedet m.v , inden vi iført waders og vandkikkerter går i fjorden for at fylde spandene med de lokale lækkerier.    

Når spandende er fyldte samles vi for at tilberede østers på 6 forskelige måder – både rå og på grill - og skyller hele oplevelsen ned med frisksablet champagne
- det er vestjysk vildmarksluksus!

Medbring tøj til vejret, et par varme strømper, og evt. en spand. Lån af waders, vandkikkert m.m. er inkluderet i prisen.

Mødested er på p-pladsen ved havnen i Oddesund - lige overfor Sortevej 4. 

 

Naturvejleder:

Jens Hedevang

Hedevang Outdoor

M: 23 33 64 11

Information
  • When

    26. okt. 2018 14:00 - 17:00
  • Where

  • Registration Deadline

    25. okt. 2018 - 23:55

  • Organizer

    Holstebro Afdeling, IDA Vestjylland

  • Available Seats

    13

  • Event Number

    329091