TakeAways: Reinventing Jobs


TakeAways: Reinventing Jobs
Vores organisationer og samfund, som vi kender det i dag, er under hastig forandring, og en stor del af forklaringen handler om nye teknologier.

Automation og kunstig intelligens forandrer den måde vi løser opgaver på og derved bliver de jobs vi kender også forandret. Det kræver at vi gentænker hvordan vi skal arbejde og løse opgaver i fremtiden.

Mange virksomheder har ambitioner om, at udnytte potentialet i automation og kunstig intelligens, og forbedre og effektivisere nogle af de arbejdsgange, hvor medarbejderne kan blive erstattet eller suppleret. Men hvordan lykkes man med det i praksis, og hvad betyder det egentlig for de medarbejdere, hvis job bliver forandret? Til at kunne navigere i disse forandringer og sikre, at teknologien og mennesket hele tiden er i samspil og indtager de funktioner, som giver mest værdi, skal man som leder i fremtiden kunne besvare nogle af de presserende spørgsmål. Reinventing Jobs tilbyder en ny række værktøjer, som gør det muligt for ledere at styrke deres medarbejdere i stedet for at erstatte dem.

Baseret på banebrydende undersøgelser tilbyder Reinventing Jobs en 4-trins guide til hvordan fremtidens ledere kan styrke deres organisationer med teknologier. En guide, hvor vi bliver taget igennem deconstruct, optimize, automate og reconfigure og får indsigt i hvordan vi kontinuerligt må gentænke opgaveløsning og jobs i fremtiden og inkludere teknologi i vores gentænkning.

Til dette TakeAways kommer den ene af forfatterduoen til Reinventing Jobs, Ravin Jesuthasan.

Om Ravin Jesuthasan
Ravin Jesuthasan er globalt anerkendt thought-leader og forfatter, hvis ekspertise omhandler fremtidens arbejdsmarked og ledelsestendenser, og hvordan teknologier påvirker hvordan arbejdet forandrer sig. Han har stået i spidsen for adskillige forskningsprojekter for blandt andet World Economic Forum, og er blevet kåret til en af de 25 mest indflydelsesrige konsulenter i verden af Consulting Magazine. Ravin Jesuthasan er Managing Director ved Willis Towers Watson, og hans bog; Reinventing Jobs er publiceret af Harvard Business Review.

NB: Dette TakeAway afholdes på engelsk i tæt samarbejde med Tatarklubben. OBS: Der opkræves et no-show-gebyr på 200 kr. såfremt du ikke møder op uden afbud.

Program:

Kl. 15:00: Velkomst og introduktion v/ Peter Leth
Kl. 15:15: TakeAway Keynote: Ravin Jesuthasan
Kl. 16:00: Pause
Kl. 16:15: TakeAway Keynote: Ravin Jesuthasan
Kl. 17:00: Tak for i dag

Information
 • When

  17. jun. 2019 15:00 - 17:00
 • Where

  EY Huset, Værkmestergade 25, 15.sal, 8000 Aarhus C

 • Registration Deadline

  15. jun. 2019 - 00:00

 • Organizer

  IDA Lederforum

 • Available Seats

  21

 • Event Number

  329886