TakeAways: Reinvent your Business Model


Innovation af forretningsmodeller er en af de mest effektive veje til vækst, men også en af de mest udfordrende ledelsesopgaver i tid hvor teknologi kan ændre markedet hurtigere end nogensinde.

De organisationer, der tidligere har disruptet virksomheder og markeder, er dem der har formået at skabe forretningsmodeller, der har udfordret status quo. Derfor er det en essentiel ledelsesopgave at forstå forretningsmodeller og derved hvordan man kan gentænke og optimere eksisterende forretningsmodeller.

Reinvent Your Business Model tilbyder indblik i de fire grundlæggende byggesten, der skaber en forretningsmodel samt en anvendelig og struktureret proces for hvordan man kan arbejde med at gentænke disse samt udtænke nye og skalerbare forretningsmodeller.
Reinvent Your Business Model er en opdateret genudgivelse af Seizing the White Space hvor forfatteren Mark W. Johnson har tilføjet ny viden om digital transformation og med en revideret udgive af bogen fuld af værktøjer og nye indsigter, tilbyder Reinvent Your Business Model en guide til hvordan:

 • Du identificerer om og hvornår der er behov for en ny forretningsmodel
 • Du identificerer nye muligheder og tilbud til dine eksisterende kunder
 • Fanger nye kunder og nye markeder via innovation af din forretningsmodel
 • Du griber muligheder for vækst under store forandringer i markedsbehov, reguleringer og teknologier
 • Du gør innovation af forretningsmodeller til en intern disciplin

Til dette TakeAway kan du møde Mark W. Johnson, der giver en indføring i hvorfor innovation af forretningsmodeller er en afgørende ledelsesdisciplin og hvordan den mestres.

Om Mark W. Johnson

Mark W. Johnson er Senior Partner og medstifter af Innosight,og har mere end 20 års erfaring som strategi og innovationsrådgiver. Innosight er stiftet sammen med innovationsguruen og Harvard Business School professor Clayton Christensen. Reinvent Your Business Model, som Mark W. Johnson har forfattet er skabt i samarbejde med Clayton Christensen. Mark W. Johnson er uddannet fra Columbia University i MS in Civil Engineering & Engineering Mechanics og har siden taget en MBA fra Harvard Business School i ledelse og entreprenørskab.

NB: Dette TakeAway afholdes på engelsk og afholdes i tæt samarbejde med Tatarklubben.
OBS: Der opkræves et no-show-gebyr på 200 kr. såfremt du ikke møder op uden afbud.

Program:
Kl. 14:30: Registrering - der serveres udskåret frugt, nødder/chokolade samt sodavand/vand og kaffe/the
Kl. 15:00: Foredrag TakeAways: Reinvent Your Business Model v. Mark W. Johnson
Kl. 17:00: Networking - der serveres vin, øl samt sodavand/vand

Information
 • When

  24. apr. 2019 14:30 - 18:00
 • Where

  EY Huset, Værkmestergade 25, 15.sal, 8000 Aarhus C

 • Registration Deadline

  20. apr. 2019 - 00:00

 • Organizer

  IDA Lederforum

 • Available Seats

  8

 • Event Number

  330000