TakeAways: Leading Transformation - How to Take Charge of Your Company's Future


Udviklingen i teknologi, samfund og forbrug er eksponentiel, hvorfor det er vigtigere end nogensinde, at lykkes med at gennemføre organisatoriske forandringer. Leading Transformation tilbyder en innovativ og garanteret tilgang til at lykkes med dette.

Det er kendt for de fleste ledere, at der altid er forbundet udfordringer med at skulle gennemføre forandringer i organisationen, og det er ikke længere en mulighed at undvige forandringer grundet teknologisk og samfundsmæssig eksponentiel udvikling. Grunden til, at det er en udfordring at lave organisatoriske forandringer er, at mennesker pr. definition har modstand mod forandring, og derfor tilbyder Leading Transformation en tilgang til forandringer, der er udviklet og bevist af en topleder, en neurolog og en akademiker, der i samspil har påvist hvordan man som leder kan lykkes med at gennemføre en forandring.

Leading Transformation tilbyder en guide på 3 trin;

 • at forestille sig det mulige,
 • at nedbryde modstanden
 • og lave prototyper af fremtiden ved at bruge kreative metoder og værktøjer som science fiction, tegninger, musik, kunstige stier og meget mere.

Guiden muliggør mennesker at forestille sig fremtiden og se ud over de rutiner, værdier, mønstre og vaner der gør det svært at forandre.

Til dette TakeAways kommer to af de tre forfattere af bogen; Kyle Nel og Thomas Zoega Ramsoy og introducerer til bogens pointer og afsæt. Bogen Leading Transformation er publiceret af Harvard Business Review.

Om Kyle Nel
Kyle Nel er medstifter af og CEO ved Uncommon Partners, der hjælper organisationer til at lykkes med transformationer. Kyle Nel har en MBA fra AC Nielsen Center for Marketing Research på University of Wisconsin. Han har tidligere været Executive Director for Lowe’s Innovation Labs (LIL), og i den tid har han stået i spidsen for adskillige teknologiske innovationer, hvorfor Kyle Nel i dag også er involveret i bestyrelsesarbejde i adskillige spirende tech virksomheder og derudover fakultetsmedlem ved Singularity University.

Om Thomas Zoëga Ramsoy
Thomas Zoëga Ramsoy er stifter af og CEO ved Neurons Inc, der via neurovidenskab bidrager med løsninger til virksomheder og samfund verden over. Thomas Zoëga Ramsoy er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og har desuden forfattet bestselleren "Introduction to Neuromarketing & Consumer Neuroscience". Thomas Zoëga Ramsoy har mange års erfaring fra det akademiske univers, hvor han blandt andet har opbygget og ledt Center for Decision Neuroscience ved Copenhagen Business School, og fungerer i dag også som fakultetsmedlem ved Singularity University.

NB: Dette TakeAway afholdes på engelsk og afholdes i tæt samarbejde med Tatarklubben og Accenture. OBS: Der opkræves et no-show-gebyr på 200 kr. såfremt du ikke møder op uden afbud.

Program:

Kl. 14:30: Registrering - der serveres udskåret frugt, nødder/chokolade samt sodavand/vand og kaffe/the
Kl. 15:00: Foredrag TakeAways: Leading Transformation v/Kyle Nel & Thomas Zoëga Ramsoy
Kl. 17:00: Networking - der serveres vin, øl samt sodavand/vand

Information
 • When

  31. jan. 2019 14:30 - 18:00
 • Where

  EY Huset, Værkmestergade 25, 15.sal, 8000 Aarhus C

 • Registration Deadline

  30. jan. 2019 - 08:00

 • Organizer

  IDA Lederforum

 • Available Seats

  16

 • Event Number

  329884